Planering och Utformning – Företagsflytt och Kontorsflytt

Oavsett om det är ett stort internationellt känt sportföretag eller det lilla kontoret med 2 anställda, vi har kapaciteten att erbjuda helhetslösningen inom företagsflytt och kontorsflytt för er.

 

Vid en kontorsflytt är ofta ytorna större, tidsschemat pressat och flytten omfattar fler medarbetare. Planering och projektering är avgörande för en lyckad företagsflytt. Vi genomför flytten av ert kontor på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i verksamheten.

 

Säkerhet omlokalisering

Vår flytthjälp innebär fullservice och du kan lugnt lämna allt från planering, packning och städning till mellanlagring, leverans, uppackning och montering av möbler på nya kontoret till oss.

 

Bra att veta: Det kan vara tryggt att känna till att dina inventarier vid en kontorsflytt är försäkrade genom vår ansvarsförsäkring hos If Skadeförsäkringsbolag. Vi tillämpar Kontor 2003. Kontakta oss för mer information om hur du får en smidig, snabb och säker flytt.

 

Arkivering Enligt bokföringslagen gäller kravet på 7 års arkivering. Vi löser detta behov för dig genom vårt arkiveringsystem.

Evakueringstjänster

Ett utav våra specialområden är fastighetsevakueringar i samband med ombyggnader eller renoveringar. Tillsammans med hyresgäst, hyresvärd och andra berörda parter så utformar vi den bästa lösningen för varje uppdrag. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Flyttkonsult.

Har ni vuxit ur era lokaler, skall ni utöka och går er verksamhet för fullt?

Att planera, sammanställa och få ihop en flytt kan vara ett tidsmässigt krävande uppdrag.

 

Vi har flyttkompetensen och personalen till att hjälpa er från tanke till utförande.

Med våra konkurrenskraftiga priser tar vi kontroll av hela arbetet från projekteringen till utförandet.

 

Låt vår flyttkonsult fokusera på att kommunicera med er personal, hyresvärdar och ev. hantverkare medan ni fokuserar på er kärnverksamhet.

Detta gör att er flytt blir både enkel, snabb och kostnadseffektiv.

 

Genom vår långa erfarenhet inom flyttbranschen har vi kapaciteten att göra er flytt smidig och effektiv.