Flyttstädning

Actus Flytt erbjuder skräddarsydd flyttstädning i Stockholm till både privatpersoner och företag för fastigheter av alla typer och alla storlekar. Vi tillämpar alltid en nöjd-kund garanti för all vår flyttstädning som innebär att du själv godkänner att arbetet är utfört till din fulla belåtenhet. Längst ned på denna sida hittar du detaljer över vad som ingår och inte ingår i vår tjänst för flyttstädning.

Vad kostar vår flyttstädning?

Precis som för andra flyttjänster gäller även RUT-avdraget för flyttstädning. Det innebär att du får tillgång till professionell städning till halva priset. Faktorer som påverkar kostnaden för vår flyttstädning inkluderar:

Hur stor yta det är som behöver städas i kvm(m²)
När och var flyttstädningen ska ske
Typ och grad av nedsmutsning
Materialkostnader

Kontakta Actus Flytt direkt eller skicka in en offertförfrågan så hjälper vi dig att se över vad priset för vår flyttstädning blir i ditt fall.

Flyttstädning med Actus

Med Actus Flytts flyttstädning kan du luta dig tillbaka och fokusera på det roliga med att flytta. Vi erbjuder professionell flyttstädning som ser till att lokalen är skinande ren inför när nästa ägare flyttar in. Vårt eget städbolag, Actus Städ AB, erbjuder förutom flyttstädning i samband med privatflytt och kontorsflytt även professionell lokalvård av såväl offentliga som privata lokaler.

Du kan anlita oss för allt ifrån kontorsstädning till grovstädning, sanering, golvvård, fönsterputsning och trappstädning.

Vad ingår och vad ingår inte?

Kök

 • Spisens alla sidor, väggar bakom och golvet under
 • Spisens ovansida och spisplattor/häll
 • Invändig rengöring av ugnslucka och värmeskåp
 • Köksfläkt och ventiler
 • In- och utvändig rengöring av kylskåp och frys
 • In- och utvändig rengöring av skåp och lådor, inklusive lampor under skåpen
 • Diskbänk och diskhon
 • Kakel
 • Dammsugning och våttorkning av golv, socklar, element, strömbrytare och kontakter
 • Utvändig rengöring av diskmaskin

Badrum

 • Badkar
 • Under och bakom toaletter
 • Handfat, även undersida
 • Kakel
 • Badrumsskåp, speglar, golvbrunnssil och ventillock

Övriga rum

 • Golv, socklar och lister dammsugs och våttorkas
 • Element, strömbrytare och kontakter
 • Fönsterrutor, båge, karm och fönsterbräde
 • In- och utvändig rengöring av garderober
 • Dörrblad, karm och foder
 • Samtliga ventiler
 • Väggar dammas av

Detta ingår inte i vår flyttstädning

 • Borttagning av spikar, dekaler och tavelkrokar
 • Tvättning av tak och väggar
 • Rengöring av avloppsbrunn
 • Bortforsling av sopor
 • Städning av vind och källare
 • Yttre rengöring av till exempel altan, balkong eller städning av tomt
 • Tvätt av persienner
 • Städning av inglasad balkong

Fördelar med flyttstädning

Utförligt utbud av städtjänster
Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster som uppfyller alla de grundläggande kraven innan man lämnar över nyckeln till den nya ägaren.

Garanti
Som tidigare nämnt tillämpar vi en nöjd-kund garanti för vår flyttstädning. Är du inte nöjd med arbetet, är vi inte heller det, och vi kompletterar städningen helt utan extra kostnad.

Spara tid
Flyttstädningen är ett av de mer krävande momenten i en flytt. Det är på en helt annan nivå än vanlig veckostädning och kan ta upp till flera dagar om du inte besitter kunskapen eller erfarenheten.

Spara energi
Flyttstädning tar inte bara lång tid, det är också ett fysiskt och mentalt påfrestande moment i flytten. Att anlita en professionell städfirma som Actus Flytt är inte bara bekvämt, det minskar också en stor del av den stress som många ofta upplever i samband med en flytt.

Låg kostnad
Eftersom flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst gäller RUT-avdraget som alltså innebär att du enbart betalar 50% av priset upp till 50 000 kr per år.

Trygghetsgaranti på vår flyttstädning

Vi tillämpar alltid en Nöjd-Kund Garanti för vår flyttstädning i Stockholm. Den innebär att du som kund alltid godkänner att arbetet är utfört till full belåtenhet – är du inte nöjd med arbetet så är inte vi heller det. För att garantera dig att våra städtjänster håller måttet, gör vi regelbundna och omfattande kontroller av alla våra städuppdrag. Om du inte skulle vara nöjd med vårt arbete åtgärdar vi alla eventuella brister omgående utan extra kostnad för er.

Vi på Actus Flytt & Express AB förstår dina behov och krav i samband med en flytt, oavsett om det handlar om flytten för en bostad eller ett kontor.

Vi erbjuder professionell flyttstädning och lokalvård

Vårt eget städbolag, ACTUS Städ AB, erbjuder förutom flyttstädning i samband med privatflytt och kontorsflytt även professionell lokalvård av såväl offentliga som privata lokaler.
Du kan anlita oss för allt ifrån kontorsstädning till grovstädning, sanering, golvvård, fönsterputsning och trappstädning. Om du så önskar levererar vi även förbrukningsmaterial.

Var du vill. När du vill. Låt oss sköta flytten!

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi erbjuder

Full service från A-Ö

Vi är en flyttfirma som hjälper dig med hela flytten, från A-Ö! Oavsett om det är packning, magasinering eller flyttstäd du önskar hjälp med så tar vi hand om det. Kontakta oss för att få en offert för just din flytt och dina behov.

Experter på packning

Vi på Actus Flytt vet hur en flyttlåda ska packas och organiseras för att dina ägodelar ska komma fram oskadda, vi är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning.

Säker och pålitlig transport

Slipp oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem. Alla våra fordon är anpassade för möbeltransporter och våra skickliga och professionella packmästare hanterar dina ägodelar varsamt.

Företagsflytt

Dags att byta kontor? Inga problem! Vi på Actus Flytt har gedigen erfarenhet av företagsflytt. Vi vet att en företagsflytt innebär ett stort ansvar, och att flytten inte får påverka verksamheten. Vi tar hand om allt så ni fokusera på det väsentliga, det vill säga att komma igång på den nya arbetsplatsen.

FAQs

Se svar på de vanligaste frågorna som rör en flytt!

Om du inte hittar svar på vad du letar efter kan du kontakta oss idag och ange vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Priset för att anlita en flyttfirma beror på:

– Hur lång tid uppdraget kräver
– Hur mycket grejer som ska flyttas
– När ni ska flytta (vardagar är billigare än helger och kvällar)
– Vart ni ska flytta
– Om det är trappor eller hiss i den nuvarande och nya lokalen
– Om ni har specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som ska flyttas
– Om ni önskar packning och uppackning av era saker

Kontakta Actus Flytt direkt så hjälper vi dig se över vad priset blir i ditt fall.

Actus Flytt hjälper dig med att flytta dit bohag och erbjuder helhetslösningar.
När du väljer flyttfirma är det viktigt finns försäkringar och viktigt att det finns trafiktillstånd för att utföra bohagsflyttar. Vi på Actus har allt detta
Om du vill spara tid och och din rygg är det en bra idé att välja en professional flyttfirma som Actus Flytt. Vi har 30 års erfarenhet på marknaden.

Det beror helt och hållet på vad för typ av flytthjälp ni har beställt. Enbart bärhjälp och transport går givetvis snabbare än om ni önskar få hjälp med packning och uppackning. Andra faktorer som påverkar inkluderar:

– Hur mycket grejer som ska flyttas
– Om det är hiss eller trappor i den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Hur långt det är mellan den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Om det finns specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som behöver flyttas

Kontakta Actus Flytt direkt med ovannämnda detaljer så ger vi dig en tidsuppskattning för uppdraget.

Här är det bästa att du kontaktar oss så vi kan prata vidare.
Ett bra sätt är att googla för att se vad andra rekommenderar. Actus Flytt har 30 år på marknaden och vi vet vad vi gör.
Läs gärna recensioner och se till att flyttfirman kan hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Se till att få en utförlig offert innan flytten för att undvika oväntade extra utgifter.

Boka flyttstädning i Stockholm

I slutändan kan en flyttprocess kan vara lång, tråkig, stressig och uttröttande. Från att hitta ett nytt hem eller kontor, skriva avtal och signering, packning med mera, kan de olika aspekterna en flytt innebär sätta individer eller företag under mycket stress. Men med vår professionella flytthjälp kan flytten utföras med lätthet och finess, och det är där vi kommer in i bilden. Planerar du att flytta? Boka flyttstädning hos Actus Flytt eller några av våra många andra tjänster för att göra din flytt till en smärtfri och snabb process.

Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar inklusive flyttstädning för allt från möblerade lägenheter och andra privatbostäder, till industribyggnader och kontor.

Kontakta oss direkt eller begär en offert här på vår hemsida för vår flyttstädning i Stockholm redan idag.