5 anledningar att anlita flyttservice i Stockholm

Att flytta är det bästa och samtidigt det värsta som finns. Längtan att få flytta in i sitt nya hem kontra den oändliga ”att-göra-listan” när man flyttar.

Vår rekommendation: använd en flyttfirma i Stockholm.

En flyttfirma i Stockholm både underlättar och snabbar på hela processen med att flytta in i din nya bostad. Om du behöver flyttservice i Stockholm – kontakta oss.

Varför flyttservice i Stockholm är nödvändigt

Det är mycket som kan gå fel när du väljer att flytta på egen hand. Tyvärr är detta något de flesta lär sig den tuffa vägen. Nedan följer 5 anledningar varför du bör anlita flyttservice i Stockholm:

  1. Ditt sprillans nya sidobord har repats då den förvarats tillsammans med andra prylar under flytten och du måste nu köpa ett nytt eller lägga ner tid på att lacka om det gamla. 
  2. Din spegel du hade i hallen gick sönder under flytten och nu står du utan spegel, plus 7 års olycka.
  3. Du hittar ingenting. Du försökte noggrant markera alla lådorna med vad de innehöll, men trots det är dina hörlurar spårlöst försvunna. 
  4. Du trodde inte att sängen skulle vara riktigt så tung och nu måste du leva med att sängen har mörka märken av smuts längst hela långsidan fram tills du köper en ny. 
  5. Du insåg inte hur många växter du faktiskt hade förens ögonblicket du skulle lasta in alla i flyttbilen. Det kommer nu ta månader av rehabilitering för växterna att återhämta sig från flytten. 

Att flytta är i många fall en påfrestande upplevelse och inte ens en mästare i tetris kan packa en flyttbil tillräckligt bra för att alla dina prylar ska vara i säkert förvar. Det är viktigt att anlita en kompetent och erfaren flyttfirma i Stockholm som kan erbjuda dig flyttservice av hög kvalitet som säkerställer en snabb och säker flytt.

Flyttstäd i Stockholm – Den största utmaningen

Det allra tuffaste momentet i en flytt är utan tvekan flyttstädningen. Många bostadskontrakt kräver att bostaden ska vara noggrant städad innan nycklarna lämnas över till nästa person som ska flytta in. Som orutinerad städare kan detta innebära flera timmar av städning och ändå sluta med en faktura på kompletterande flyttstädning från en firma. 

Nedan är tre anledningar varför du bör lämna ditt flyttstäd i Stockholm åt proffsen:

  1. Hur länge du än skrubbar med starka kemikalier och stålull så går de fastbrända fettfläckarna i ugnen inte bort. 
  2. När du flyttar ska du (i de flesta fall) göra rent filtret till fläkten ovanför din spis. Du har nu försökt få loss allt fett och smuts i över 20 minuter utan att ha gjort några noterbara framsteg. 
  3. Du har nog aldrig insett hur mycket fläckar av tvål och schampo det finns på dina badrumsväggar. Du skrubbar och skrubbar, bara för att inse att fläckarna fortfarande syns när väggen väl torkat. 

För att din flytt ska vara så enkel och smidig som möjligt är vår rekommendation att anlita en flyttfirma i Stockholm. Vi på Actus Flytt har över 30 års erfarenhet och kan säkerställa att du blir nöjd med både vår service och vårt pris. Begär en offert för att få mer information om hur vi kan förgylla din flytt.