5 tips för att välja rätt flyttfirma

Att hitta en bra flyttfirma inför flytten kan vara svårt. Med vetskapen om att de kommer att ansvara för alla dina tillhörigheter vill du förmodligen att de ska vara pålitliga och seriösa. Vare sig det handlar om en privat flytt eller en företagsflytt, kan det alltså vara smart att lägga ner lite tid för att hitta en flytthjälp som känns rätt. Följande tips kan hjälpa dig att välja en bra flyttfirma:

• Research och rekommendationer:  Innan man anlitar en flyttfirma bör man göra lite research.
Det går jättebra att söka information online, och där kan du ofta även hitta utlåtanden och recensioner. Annars kan du börja med att fråga runt i din bekantskapskrets, någon du känner har förmodligen en bra firma att rekommendera.
• Fasta priser: Det är viktigt att kolla upp vilket pris som faktiskt gäller. En del flyttfirmor kan
lägga till kostnader för tjänster som tillkommer under flytten. Välj en flytthjälp i Stockholm till fast pris för att undvika överraskningar efter att arbetet är utfört.
• Tjänsteutbud: Fundera över vilka behov du har, och välj sedan en flyttfirma som kan möta
dina krav. Idag finns flyttfirmor som inte bara transporterar dina tillhörigheter, men som dessutom packar upp, ställer i ordning och som utför flyttstädningen. Väljer du att köpa alla tjänster från ett och samma företag kan du förmodligen få ett paketpris och spara in lite pengar.
• Kompetent flytthjälp: Det är till sist även viktigt att du väljer ett företag som arbetar med
professionell flyttpersonal. Gör du det kan du vara säker på att dina saker är i säkra händer och att man tar allvarligt på saker som schema och punktlighet.

ActusFlytt & Express är en flyttfirma som erbjuder flytthjälp i Stockholm till fast pris. Med sina kompetenta flyttexperter erbjuder de säkra och prisvärda flyttar för både privatpersoner och företag. ActusFlytt erbjuder alla de tjänster som tillhör en flytt som packning, lastning, transport och uppackning. De ger även sina kunder möjlighet till magasinering och har ett eget städbolag som utför flyttstädning.

Stressa mindre – anlita en flyttfirma

Det är fysiskt ansträngande att flytta. Med en flytt tillkommer nämligen många tunga lyft, mycket bärande och kånkande och såklart mycket städning. När du gått igenom ovanstående punkter och hittat en flyttfirma som du vill använda dig av kan du känna dig trygg med att slippa ta itu med flytten själv.
Med många år i branschen och lång erfarenhet, är Actus Flytt dessutom ett säkert val. Dina saker är försäkrade när du använder våra flyttjänster, något som är viktigt då man aldrig kan förutspå en olycka. Om du har fler önskemål på sådant du behöver få hjälp med, är det bara att höra av dig till oss för en konsultation. Även om vi följer en checklista för flytt och städ, kan vi ändå utföra kompletterande tjänster som fönsterputsning, städning av grov- och biutrymmen och annat.
“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”