Anledningar att använda dig av magasinering i Stockholm

Planerar du att flytta kontor? Kanske har företaget växt ur lokalerna och behöver någonting större eller så har ni hittat något som helt enkelt passar bättre för era tjänster. Oavsett anledning så innebär en kontorsflytt ofta mycket planering och arbete. Det ska införskaffas flyttlådor, det ska packas och det ska ordnas med transport. Detta samtidigt som verksamheten ska fortsätta rulla.

Oavsett hur litet eller stort ditt företag är kommer det underlätta otroligt genom att ta hjälp av en snabb och noggrann flyttfirma. Då kan ni lämna över organiseringen och det tunga arbetet till dem och istället fokusera på verksamheten. Mellan allt detta behöver du också förvara lådorna någonstans. Med magasinering i Stockholm kan du som har kontor i huvudstaden möjlighet att förvara både flyttlådor under flytten, men också sådant som inte används under en daglig basis och som tar upp onödig plats på kontoret.

Magasinering i Stockholm

Ett kontor tar oftast längre tid än en dag att packa ner, och för att ni ska slippa arbeta bland flyttkartonger är det en god idé att hyra förråd och förvara era saker i ett magasin. På så sätt kan ni förvara era möbler och flyttlådor på en trygg och säker plats för att sedan hämta dem när det är dags att flytta in i den nya lokalen. De saker som ni inte använder kan ni låta stå kvar för att de inte ska stå och damma i den nya lokalen.

Kanske åker ni på mässor då och då och använder er av planscher och särskilda möbler? Dessa behöver inte ta plats på kontoret utan står bättre och säkrare i magasinet. Dessa lokaler är bevakade och utrustade med larm vilket gör att ni inte behöver känna någon oro för stöld eller sabotage. Dessutom är lokalerna uppvärmda för att era saker inte ska förstöras.

Ta hjälp av kunnig flyttpersonal när ni ska flytta till ett nytt kontor för att slippa det tunga arbetet som det faktiskt innebär. De är experter på att packa och vet precis hur de ska förvara era lådor och möbler för att ta upp minsta möjliga plats i magasinet. De hjälper er sedan att flytta sakerna igen när det är dags att flytta in i den nya lokalen.

Planera din kontorsflytt

Förutom att anställa flytthjälp i Stockholm och boka plats för magasinering finns det andra saker som kan underlätta för en smidig kontorsflytt. Till exempel kan det vara bra att utse någon på företaget som får stå som flyttansvarig. Alltså en person som planerar för vad som måste göras och vad som ska packas ner när, men också hålla kontakten med flyttfirman. På så sätt vet alla på företaget vem man ska fråga när det gäller frågor om flytten. Med en person, eller kanske ett team om företaget är riktigt stort, är det lättare att hålla flytten organiserad och strukturerad. ActurFlytt är en flexibel flyttfirma med duktiga proffs packare som gör din flytt snabb och säker, oavsett om du är privatperson eller företag. De erbjuder även, flyttstädning och magasinering i Stockholm till dig som behöver mer plats för att förvara dina möbler och prylar. På så sätt kan du fortsätta ägna dig åt det du vill, medan de tar hand om transporten och de tunga lyften.