Att tänka på när du anlitar en flyttfirma

Nuförtiden blir det allt vanligare att man anlitar företag för att utföra vanliga vardagliga sysslor som att handla mat och städa. När man flyttar är det inte heller ovanligt att man anlitar flyttfirmor. En av dessa flyttfirmor Stockholm är ACTUS Flytt & Express som länge har varit i branschen och därför både har erfarenhet och kunskap om hur man gör en flytt så smidig som möjligt.

Även om man anlitar en flyttfirma är det viktigt att man vet vad de gör. De har hand om dina ägodelar och därför är det av största vikt för dig att du vet hur de hanteras. Även om de är professionella så är personalen på flyttfirmor Stockholm också människor som kan göra misstag. Här kommer några tips på hur du skapar en god kontakt med den flyttfirma Stockholm du anlitar. Den här checklistan kommer att göra din flytt mycket smidigare.

  • Skaffa referenser på företaget innan du anlitar dem. Det bästa är om du har några vänner eller släktingar som har anlitat dem så att du kan fråga dem vad de tyckte innan du bestämmer dig.
  • Välj en flyttfirma som inte bara tar hand om packningen och transporten utan även tar hand om uppackning och montering på plats.
  • När du har bestämt dig för att anlita en flyttfirma Stockholm kan du exempelvis kontakta ACTUS Flytt & Express och se till att ni har en bra dialog.
  • Försäkra värdefulla föremål som tavlor, silver eller liknande. Detta gör att du inte riskerar någon ekonomisk förlust ifall de skulle skadas eller försvinna i flytten.
  • Berätta för flyttfirman vilka föremål som är värdefulla så att de vet hur de ska packa och hantera dem under flytten.
  • Räkna antalet lådor och försäkra dig om att alla lådor kommer fram till den nya adressen.
  • Se till att redan ha bestämt var allt ska stå innan det packas upp. Det underlättar jobbet och gör att du slipper flytta tunga möbler eller liknande senare.

 

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ACTUS Flytt & Express AB:s åsikter.”