Behöver du hjälp med flytt?

En flytt kan vara extremt slitsam, inte bara rent mentalt då du ska ha många bollar i luften samtidigt, utan även rent fysiskt. Många tunga lyft väntar, möbler som ska monteras ned och lyftas ut till flyttbilen. Det är ett arbete som ofta tar längre tid och mer kraft än vad man tror från början. Ett tips är att anlita ett flyttföretag som sköter allt från hjälp med flytt av möbler till prylar, husgeråd och allt annat i hemmet.

Vad ingår i flytthjälp?

Vad ingår när du anlitar hjälp med flytt? Flytthjälp är inte samma sak som flyttstädning, vanligtvis ingår själva transporten av bohaget. Men du kan oftast få hjälp med i stort sett allting, från nedpackning av alla saker till bärning, transport och uppackning. Kontakta företaget du är intresserad av för att se vad som är möjligt. Fördelen med att leja bort arbetet åt proffs är bland annat den mängd tid du sparar. Du har förmodligen en lång lista på saker du ska göra i det nya hemmet? Lägg tiden på det så kan en firma sköta resten.

Få hjälp att flytta hemifrån

Dags att lämna boet och testa vingarna? Att flytta hemifrån kan vara något av det häftigaste i livet. Frihetskänslan är oemotståndlig och du får inreda och fixa din nya bostad som du vill. Ett tips för att slippa stressa ihjäl föräldrarna är att anlita ett professionellt företag som kan hjälpa dig med logistiken.

Få hjälp att flytta företaget

Letar du efter företag som hjälper till med kontors- och företagsflyttar? Det som skiljer en företagsflytt från en privatflytt mest handlar om dokument och tyngre möbler. Många stora arbetsplatser har tung inredning, som dokumentskåp, stora skrivbord och liknande. Anlita ett företag så slipper viktiga dokument försvinna i flytten. Du kan ofta även få hjälp med magasinering, något som kan vara bra för företag som byter kontor.

Vad kostar flytthjälp?

När du ska boka flytthjälp är du förmodligen nyfiken på vad priserna ligger på. Det finns ju inte ett pris, alla firmor sätter sina egna priser. Vissa tar betalt i timmen, andra för hela projektet. Oftast beräknar flyttfirmor ut priset utifrån kvadratmeter. Sedan kan det såklart tillkomma kostnader om du önskar att få hjälp med något extra, som fönsterputsning eller städning av biutrymmen. Flytthjälp i Stockholm pris varierar alltså en del, det bästa sättet att få en prisuppfattning är genom att begära offert.

Flytthjälp per timme

Kanske behöver du endast hjälp med några saker under flytten? Som själva transporten? Att själv snurra runt i Stockholm med en stor flyttlastbil kan vara extremt svettigt. Särskilt om du inte är van vid att köra större fordon. Varför inte boka in flytthjälp som du hyr per timme? Ett smidigt sätt att få hjälp till bra pris. Har du särskilda önskemål? Tryck på länken ”Kontakta oss” som vanligtvis finns högst upp i menyn hos företag och mejla iväg en fråga.