Därför bör du boka flyttstädning när du flyttar

En flytt kan vara hur rolig och spännande som helst. Ett nytt hem ska inredas och dekoreras, du kanske flyttar till ett nytt område du gillar och du ska säga upp din gamla bostad. Men trots alla roliga delar i en flytt finns det många moment som är arbetskrävande. En av dessa är flyttstädningen. En flyttstädning är en av de delar i flytten som tar längst tid. Det är inte som en vardaglig städning utan en omfattande rengöring av hela hemmet. Allt måste vara skinande rent, till och med bakom kylskåpet och inuti ugnen. Som du märker kommer det ta tid och ork. Varför inte leja bort din flyttstädning till ett företag som gärna gör det åt dig? Då får du mycket mer tid över till det som faktiskt är roligt med din flytt.

Flytta in i ett rent hem med hjälp av flyttstädning

När det kommer till hyresrätter står det ofta i kontraktet att hyresgästen är den som ska ansvara för att lägenheten är helt ren när den överlämnas. Många föredrar att själva vara säkra på att allt blir rent genom att boka in flyttstädning i Stockholm själv. Detta är en tjänst du givetvis även kan göra när du ska flytta in i en ny bostad, oavsett om du flyttar till en hyreslägenhet eller ett hus du köpt. Att låta proffs gå igenom varenda vrå gör att du kan känna dig trygg med att bostaden är helt fräsch och ren när du ska flytta in.

Fokusera på inredningen istället för städningen

Genom att boka flyttstädning kan du fokusera mer på att flytta in i den nya bostaden. Detta är såklart betydligt roligare än att dröja kvar vid den gamla. Istället kan du börja packa upp alla lådor, ställa in saker i skåpen och fixa och dona så din nya bostad blir fin och inbjudande. Om du bor i Stockholm är det enkelt att hitta riktigt bra flytthjälp, se till att boka in en firma med erfarenhet och framförallt, bra recensioner.

Säkerställ att inget glöms kvar genom att boka in flyttstädning

Förutom att du slipper lägga tid på att städa och skura finns det andra fördelar med att boka flytthjälp. Till exempel säkerställer du att inget glöms kvar i din gamla bostad. Då städfirman utför ett extremt noggrant jobb kommer de hitta eventuellt glömda föremål när de städar. Men vad är då priset för en städ- eller flyttfirma? Du kan alltid be om en offert för flyttstädning innan du bokar. Ofta behöver företaget i fråga veta hur stor bostaden är för att ge en mer noggrann offert för flyttstädning. Kolla upp yta och även om du har speciella önskemål som fönsterputsning.