Flyttfirma Solna

För att din flytt i Solna inte ska bli en lång och utdragen process, är det viktigt att veta i vilken ände du ska börja med flytten. Det enklaste för att styra upp lite ordning är att göra en checklista. Saker som står med i checklistan bör vara:

 • Att boka in flytthjälp (om du tänker använda dig av den tjänsten).
 • Göra en flyttanmälan och folkbokför dig på den nya adressen.
 • Packdag/ar. Här finns också anledningar till att göra fler checklistor med olika kategorier för att underlätta logistiken när du väl börjar packa ner hemmet.
 • Flytta nuvarande abonnemang. Antingen genom att flytta avtal eller genom att säga upp dina gamla abonnemang i tid.
 • Anmäl flytten till ditt försäkringsbolag så du kan flytta över hemförsäkringen.
 • Boka in flyttstädning (om du tänker använda dig av den tjänsten)

För att kunna göra ett konkret schema behöver du även veta vilken dag du får tillträde till den nya bostaden. Se till att även kolla upp exakt vilken tid du får tillträde. Det blir ju lite skillnad om tillträdet börjar från och med klockan åtta på kvällen eller från klockan tio på morgonen.

SÖKER DU FLYTTFIRMA SOLNA? VÄLJ VÅR FLYTTTJÄNST!

För att undvika att behöva hålla koll på allt som är relaterat till din flytt kan du söka i flyttfirma Solna för att få våra flytttjänster. Det finns många fördelar med att välja en flyttfirma i Solna som tar hand om din flytt. En flyttfirma kan hjälpa dig med i stort sett alla delar som rör logistiken i flytten. Det innebär att du även kan leja bort hela packningsbiten. Firmans personal kommer då att varsamt packa samtliga ägodelar och möbler i anpassade flyttemballage och packmaterial. Därtill slipper du ju själv kånka på tunga grejer, flyttgubbarna ser till att både bära ut bohaget till flyttbilen och stuva in allt, samt att transportera samtliga saker till den nya adressen. På så vi slipper du riskera att du skadar dig till följd av felaktig bärteknik eller liknande.

Vill du så går det också att boka packhjälp så att firman även packar upp bohaget när det väl är på plats. Förutom att en flyttfirma i Solna kan hjälpa dig med själva flytten, kan du även få hjälp med flyttstädning i Solna. Genom att anlita städhjälp i Solna behöver du inte lyfta ett finger när det kommer till flyttstädningen. Vanligtvis kan du få ett bättre pris genom att boka såväl flyttstädning i Solna som flyttfirma Solna om du vänder dig till samma aktör.

Det är också bra att vara medveten om att flyttstädning såväl som flytthjälp kan dras av på RUT-avdraget. Det betyder att du alltså slipper betala 50% av kostnaden då en flyttfirma Solna får denna kostnad finansierad istället via skatt.

SÅ UNDERLÄTTAR EN FLYTTFIRMA I SOLNA FLYTTEN

En flyttfirma kan hjälpa dig på många sätt, men framförallt hjälper de dig att spara tid. Packningen, instuvningen, transporten och städningen är de moment som är allra mest tidskrävande och slitsamma under flytten. När du lejer bort flytten åt en professionell firma kan du istället hinna med alla andra saker som du måste fixa med. Det ger dig tiden att fokusera på det roligaste med flytten – den nya bostaden!

CHECKLISTA NÄR DU VÄLJER FLYTTFÖRETAG

Det finns ju en del olika företag som sysslar med flytt i Solna. För att hitta det bästa företaget för dig bör du fundera lite över följande punkter:

 • Vilka rekommendationer har du fått? Kanske har andra vänner eller familjemedlemmar flyttat nyligen? Att få förstahandsrekommendationer är ofta en bra indikator när du ska välja flyttfirma eller städfirma i Solna.
 • Vad ingår i priset? Även om timpriset först verkar högt gäller det förstås att alltid kontrollera vad som ingår. Kanske ingår fler saker i det högre priset?
 • Är kostnaden tydlig? Du har rätt att veta exakt vad flytten kommer att kosta, så se till att klargöra det innan du bestämmer dig för vilket företag du vill gå vidare med.

Men vill du slippa jämföra otaliga flyttfirmor i Solna som knappt skiljer sig åt kan du istället vända dig till Actus Flyttfirma Solna. Vi är en av Solnas främsta och mest pålitliga flyttfirmor där vi kan garantera grym flytthjälp för privatpersoner och företag till ett överkomligt pris. Vi arbetar alltid med skräddarsydda lösningar baserade på dina behov så att alla dina krav och önskemål uppfylls.

PRISET FÖR FLYTTFIRMA – VI BRYR OSS OM DIN BUDGET

En vanlig fråga när personer ska välja flyttföretag är såklart vad priset för en flyttfirma. De flesta hantverkare och även städ- och flyttföretag, tar oftast betalt per timme. Timpriset ligger i regel mellan 350 och 550 kronor. Kom dock ihåg att priset för en flyttfirma blir betydligt billigare om du samtidigt ser till att utnyttja RUT-avdraget. Då sparar du 50 % på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor.

BOKA FLYTTFIRMA I SOLNA MED ACTUS FLYTT

Vi på Actus Flytt har hjälpt tusentals kunder över åren. Hos oss kan du enkelt skicka förfrågan om våra tjänster och priser, samt få en snabb offert på vår flytthjälp. Du kan enkelt se vad som ingår i våra flytt- och städtjänster här på vår webbplats, men tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar, förfrågningar eller liknande. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter våra kunder för att du ska får den bästa tänkbara lösningen efter dina behov. Vi är inte nöjda förens du är det. Actus flyttfirma Stockholm, Solna, har hjälpt tusentals kunder över åren.

När du använder våra tjänster ingår alltid professionella packningsmaterial som stabila lådor. Vi har givetvis våra egna fordon, som alltid är miljöcertifierade, och dessutom ett stort urval av andra tjänster som är användbara under flytten, bland annat erbjuder vi:

 • Packning
 • Montering och nedmontering av möbler
 • Uppsättning och nedmontering av tavlor och gardiner
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Uthyrning eller försäljning av flyttkartonger
 • Evakuering

Kontakta oss redan idag för att få hjälp med just din flytt!