Enkel företagsflytt med hjälp av flyttproffs

När du planerar att byta lokal för din verksamhet är det mycket som ska tas om hand om. En företagsflytt innebär mer än att bara packa ner och packa upp saker, och parallellt med flytten bör du ha följande saker i åtanke:

  1. Verksamheten avstannar inte bara för att du planerar en flytt. Både i den gamla och nya lokalen arbetar man så länge det går, och flytten bör således inte störa arbetet.
  2. En flytt av företag måste planeras i god tid i förväg och övervakas fram till sista stund.
  3. Om företaget är stort görs flytten i flera omgångar. Man bör då tänka på vad som ska flyttas först och vad som behöver användas dagligen.
  4. Kunder måste informeras om flytten och meddelas om det påverkar till exempel leveranstider eller dylikt.
  5. Kostnaderna för packningsmaterial, transport och personal bör räknas ut i god tid innan flytten.

En flytt av ett företag kan alltså innebära en hel del extraarbete. Vill man slippa stressa och istället fokusera på den dagliga verksamheten kan man fundera på att anlita professionell flytthjälp. ActusFlytt och Express AB är ett svenskt flyttföretag som erbjuder experthjälp för packning, lastning, flyttning, avlastning, uppackning och andra flyttrelaterade tjänster. Företaget har dessutom en egen städfirma och kan därför erbjuda komplett flyttstädning.

När man flyttar ett företag kan det vara en bra idé att försäkra sina inventarier. När man flyttar känsliga objekt som till exempel glasbord, datorer, maskiner och utrustning är det en säkerhet som är lugnande att ha. ActusFlytt erbjuder en flyttförsäkring som gör att du slipper förluster om något mot förmodan skulle gå sönder.

Se till att se över dina alternativ och anlita den bästa flyttfirman i Stockholm. Du vill ha en flyttfirma som är professionell och erbjuder alla de tjänster som behövs för att få din företagsflytt att gå så smidigt som möjligt. På ActusFlytt arbetar flyttexperter med stor erfarenhet av både små och stora flyttar, och de erbjuder flytthjälp för både företag och privatpersoner.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”