Experter på privatflytt

När ni ska flytta till ett nytt hus finns det en känsla av spänning hos alla i familjen över tanken på nya huset. Å andra sidan, finns det också ett litet orosmoln när det gäller flytten och det är den faktiska flytten av möbler och andra tillhörigheter. Allt måste packas med stor omsorg, från stora möbler till mindre saker som tavlor, kläder och köksartiklar. Flyttfirmor är experter på dessa områden och vet exakt hur sakerna bör packas för att inte komma till skada under flytten.

Actus Flytt är väl erfarna inom både kontors- och privatflytt och har varit i branschen i snart 25 år. Efter starten 1990, har de sett människor kämpat med flyttlådor och tunga möbler.
Att flytta på egen hand är aldrig lätt och det kan vara svårt att få vänner och familj att ställa upp, då det är ett tidskrävande och tungt arbete. Därmed insåg dom vilket enormt behov det fanns av de tjänster de erbjöd.

Vid en flytt är den största oron att värdefulla saker ska försvinna eller gå sönder. Flyttexperter förstår det sentimentala värdet av era ägodelar och packar därför alla era saker med största omsorg. För privatflytt Stockholm är Actus Flytt en av de mest pålitliga flyttfirmor i Stockholm. Utöver flyttjänster erbjuder de även tjänster som magasinering och städning.
Företaget är anslutna till en av världens största flyttorganisationer – International Association of Movers (IAM).

En annan anledning till varför det är bättre att anlita professionell flytthjälp, är märkning av flyttlådor. Ett bra företag kommer att skapa olika lådor för olika “typer” av dina tillhörigheter och även märka lådorna för enklare hantering vid uppackning.
Actus Flytt har stor erfarenhet av privatflytt och ni kan lugnt luta er tillbaka medans dom tar hand om era tillhörigheter och ni kan lita på att era saker kommer fram i samma skick som när dom lämnade den gamla bostaden. Personalen har olika hjälpmedel för att underlätta lyft av tunga föremål.
För privatflytt Stockholm är Actus Flytt & Express AB ett företag att lita på!

“Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos Actus Flytt & Express AB”