Fördelarna med att anlita en flyttfirma med magasinering

Om du ska flytta och funderar på att anlita en flyttfirma för att göra jobbet kan det vara bra att samtidigt ta reda på om firman du väljer även erbjuder magasinering. Vid en flytt händer det inte sällan att man sitter på möbler eller inventarier som man inte vet vad man ska göra av. Kanske finns det inte plats nog i ditt nya hem eller kontor, eller så kanske inflyttningen ska ske en tid efter du flyttat ut. Vid sådana tillfällen kan du utnyttja säker magasinering genom din flyttfirma.

Det finns flera fördelar med att välja en flyttfirma som erbjuder magasinering som en ytterligare flyttjänst. Några av dem listas nedan:

  1. När ett helt kontor ska flyttas finns det ofta behov av att förvara överblivna inventarier. Man kan då vända sig till en flyttfirma som erbjuder förvaring både för kortare och för längre perioder.
  2. Om ett företag eller en privatperson är i behov av magasinering i Stockholm, vill man självklart att tillhörigheterna förvaras på ett ställe som är säkert, både från inbrott och från väderförhållanden som fukt och väta. När du väljer att magasinera dina tillhörigheter genom en flyttfirma är lokalerna vanligtvis larmade och övervakade samt tempererade.
  3. För den som är duktig på att samla på sig grejer, kanske egna tillhörigheter som inte längre får plats eller ärvda möbler och klenoder, är magasinering ett väldigt bra alternativ. På det sättet behöver sakerna inte ligga och ta upp plats i ditt hem, men du har fortfarande full kontroll över förvaringen.
  4. Många flyttfirmor som erbjuder magasinering har tränad säkerhetspersonal som håller koll på lokalerna.
  5. När du är i behov av både flytt och magasinering i Stockholm kan du med fördel slå ihop de två för att förhoppningsvis spara in på priset. Många flyttfirmor erbjuder paketpriser för de kunder som är i behov av flera tjänster i samband med flytten.

Om du planerar en flytt i Stockholm eller området runt i kring kan du vända dig till flyttfirman ActusFlytt & Express. De erbjuder flyttjänster som packning, transport, försäkring, uppackning, magasinering och flyttstädning åt privatpersoner och företag. Hos dem arbetar flyttexperter med stor erfarenhet och kunnande som tar väl hand om dina tillhörigheter.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”