Flytt och magasinering Stockholm

Att flytta är ofta ett stort projekt, vare sig det gäller privatpersoner eller företag. Det är mycket som ska göras inom loppet av bara några få dagar. Man ska packa, flytta saker, städa, packa upp och ställa i ordning igen. För att inte störa det dagliga arbetet allt för mycket anlitar många företag därför flyttfirmor som tar hand om projektet.

ActusFlytt & Express AB är en svensk flyttfirma som erbjuder en rad olika lösningar och paketerbjudanden för både privata flyttar och företagsflyttar. Flyttfirman utför alla sorts arbeten man associerar till en flytt; planering, packning, lastning, transportering, avlastning, uppackning samt flyttstädning och magasinering i Stockholm och andra städer runt om i Sverige.

Att utnyttja tjänster som magasinering och flyttstädning kan vara mycket fördelaktigt för både privatpersoner och företag. Nedan listas några av dessa fördelar:

Fördelarna med flyttstädning

Under en flytt är det oundvikligt att man skapar en större eller mindre röra medan man packar ner och packar upp sina tillhörigheter. Ofta hittar man saker man vill slänga bort, och högar av skräp bildas snabbt när man till exempel packar ner porslin. ActusFlytt har ett eget städbolag som utför flyttstädning i samband med flytten, vilket gör att du kan lämna din forna bostad eller kontor i ett gott skick utan att lyfta ett finger.

Fördelarna med magasinering

ActusFlytt & Express erbjuder även sina kunder magasinering. Detta är en tjänst som kan utnyttjas av den som vid en flytt har behov att förvara tillhörigheter som kanske inte längre får plats, men som man ändå vill behålla för att ta fram vid ett senare tillfälle. Om du till exempel ska flytta utomlands under en period eller ska hyra ut din lägenhet i andra hand kan du hos ActusFlytt förvara dina möbler och ägodelar under en längre eller kortare period. De erbjuder säker magasinering i uppvärmda, larmade och bevakade magasin.

ActusFlytt & Express AB har stor erfarenhet av att hantera flyttar av olika omfattningar. Med sitt goda rykte kan de med fördel användas för smidig flytt och magasinering i Stockholm eller i andra städer runt om i Sverige.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”