Flyttfirma med städtjänst

Ett av de kanske tråkigaste momenten i flytten är städningen, men är något som måste göras. Enklaste och snabbaste sättet att få det gjort är att städa ur lägenheten, huset eller kontoret när man har flyttat ut alla möbler och lådor.

För att snabbt känna sig bekväm i sitt nya hem är det viktigt att det är rent och fräscht vid inflyttningen och det gör det lättare att snabbt ställa sina egna saker till rätta.

Flyttstädning inkluderar rengöring av dörrar, fönster, kök, badrum, trappor, golv, spis och ugn etc. Allt det som är tråkigt och tidskrävande! Idag erbjuder de flesta flyttfirmor tjänster som flyttstädning och grovstädning.

Med utflugna barn bestämde jag och min man oss för att flytta från den stora två plans villan till en trerums lägenhet i stan. Min vän föreslog att jag skulle vända mig till Actus Flytt, en pålitlig flyttfirma med heltäckande flyttjänster. När jag anlitade dem, kände jag mig trygg och litade på att dom skulle utföra sitt jobb med allra största försiktighet och noggrannhet.

Några dagar innan det var dags för flyttlasset att köra våra grejer till vårt nya hem, kom flyttgubbarna för att hjälpa oss med packning, dom var väldigt försiktiga och packade allt med stor omsorg och väldigt organiserat för att sedan lätt kunna bära in möbler och lådor i flyttbilen. Då vi omöjligt hade plats för alla våra prylar i det nya hemmet och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med alla möbler. Sälja eller spara?
Vi valde att magasinera vissa av sakerna tillsvidare, bla en stor soffa och matsalsbord. Magasinering är också en tjänst som erbjuds av Actus.

Efter att allt var urplockat ur huset var det dags för städningen och som jag tidigare nämnt så är inte detta en av mina favoritsysslor, så jag överlät även det jobbet till Actus. Huset var så rent och fint när dom var klara och jag är övertygad om att de unga paret som köpte huset av oss också var nöjda.

För flytthjälp Stockholm kan jag varm rekommendera dessa killar! Dom är så trevliga och väldigt professionella och erbjuder alla tjänster som gör att din flytt går så smidigt som möjligt.

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Actus Flytt.