BÄSTA FLYTTFIRMA STOCKHOLM MED PROFESSIONELL SERVICES

En flytt kan vara otroligt spännande och säkerligen känner du sig förväntansfull inför vad som komma skall. Det är ju trots allt en helt ny plats du snart ska bo på. Oavsett om det är första gången du ska flytta eller om du helt enkelt ska byta boende så finns det många saker att tänka på. En flytt innebär nämligen mer än bara att packa och transportera. Vårt främsta tips är att göra en lista med ett schema över alla saker som måste göras – då riskerar du inte att missa någon viktig detalj.

Men vill du slippa strulet med att flytta själv kan du alltid välja att anlita en av de bästa flyttfirmorna i Stockholm – Actus Flytt. Det kan komma att spara dig tid såväl som pengar.

FLYTTA SJÄLV – DE VANLIGASTE PROBLEMEN

Många väljer att genomföra sin flytt på egen hand utan att anlita en flyttfirma i Stockholm, i alla fall första gången de ska flytta. Det är naturligtvis fullt möjligt att flytta på egen hand, dock gäller det att se upp för en del vanliga problem. Några av de vanligaste problemen när du väljer att ta hand om hela flytten själv är bland annat:

 • Att du själv måste ansvara för att hyra och köra en flyttbil, något som kan vara problematiskt om du inte är van vid att köra i Stockholms trafik med ett stort fordon. Beroende på hur stor lastbilen är kan du också komma att behöva ha ett speciellt körkort för den. Om inte lastbilen är tillräckligt stor kan du annars komma att behöva köra fram och tillbaka flera gånger.
 • Tunga lyft kan bli problematiskt när du flyttar själv eftersom de ska bäras ut från det gamla hemmet och sedan stuvas in i flyttbilen, och sedan bäras in i det nya hemmet. Det är inte bara fysiskt jobbigt, det innebär också en risk där du utan korrekt bärteknik, verktyg eller kroppsstyrka kan komma att skada dig allvarligt.
 • Det är lätt hänt att du glömmer något när du flyttar själv eftersom du då måste ha koll på samtliga delar i flytten – från både packning, transport och uppackning, till uppsägning av abonnemang, adressändring med mera.
 • Tidspress kan vara ett problem när du flyttar på egen hand eftersom du måste komma ihåg och själv genomföra alla saker som behövs. Dessutom kanske du endast hyr flyttbilen en dag, då måste du bli färdig den dagen annars behöver du betala mer.
 • Du kanske har möbler eller andra tillhörigheter som du inte vill göra dig av med, men som du inte heller vill ta med dig till det nya hemmet. Eller så står du kanske i en position där du måste vänta några månader innan du får flytta in till ditt nya hem. Då behöver du någonstans att förvara dina möbler och tillhörigheter under tiden. 

Känner du att du inte vill behöva ha allt detta i åtanke är det att rekommendera att anlita Actus flyttfirma Stockholm. Vi hjälper dig så du slipper stressen och istället kan njuta av flytten. Vi finns här för att hjälpa dig med allt inom flytt och magasinering i Stockholm för att du ska få en så smidig upplevelse som möjligt. 

SÅ FÖRENKLAR DIN FLYTTFIRMA FLYTTEN

En flytt innebär i kort att samtliga möbler och ägodelar ska packas ihop och förflyttas till ett nytt ställe. Men även om det låter enkelt finns det en hel del moment som kan bli problematiska. Har du endast kläder och mindre prylar som ska flyttas brukar det inte vara några större problem. Det när du behöver flytta ut alla tunga möbler kan du märka att det blir svårare och aningen tyngre än du ursprungligen planerat. En flyttfirma underlättar flytten eftersom firman skickar ut ett helt team med flyttgubbar som hjälper till att genomföra flytten snabbt och effektivt. Om du funderar på att flytta till Stockholm kommer en erfaren flyttfirma passande till hands. En erfaren flyttfirma i Stockholm har nämligen både de verktyg och erfarenheter som behövs för att veta hur man packar på rätt sätt samt hur man bär tunga, stora och otympliga möbler.

En flyttfirma i Stockholm kan hjälpa till med så mycket eller så lite du vill. Vanligast är att flyttfirman kommer hem till dig på avsatt tid för att börja packa ihop hemmet (om du väljer att ta hjälp även med packning). Fördelen är att du slipper köpa dyrt packmaterial, flyttfirman bistår med sådant. Därtill ingår även själva flyttbilen, beroende på bohagsstorlek kan flyttfirman vanligtvis anpassa fordonstypen så den passar för bohaget.

På grund av att varje flytt är unik erbjuder vi på Actus flyttfirma Stockholm, alltid skräddarsydd flytthjälp där vi antingen kan hjälpa dig med hela processen, eller enbart en specifik del av den.

BRA ATT TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER FLYTTFIRMA STOCKHOLM

Eftersom det finns mängder av aktörer inom flytt i Stockholm är det bra att fundera lite på hur du ska sålla ut de bästa. Något du bör göra när du väljer ut flyttfirma är att jämföra flera olika aktörer. Vad är viktigast för dig? Att allt går snabbt, att flytten är så billig som möjligt eller att alla dina ägodelar kommer fram på ett säkert sätt? En pålitlig flyttfirma i Stockholm hanterar dina saker varsamt, packar noggrant i rätt sorts packmaterial och utför hela flytten på utsatt tid.

Vill du slippa processen av att ödsla tid på att jämföra otaliga flyttfirmor i Stockholm som knappt innebär någon skillnad? Kontakta i så fall Actus Flytt så hjälper vi dig. 

FLYTTFIRMA STOCKHOLM PRIS – KOSTNADEN ÄR VIKTIG

Men vad är då ett rimligt pris för en flyttfirma i Stockholm? Alla företag sätter sina egna priser, dock brukar flyttföretag ta betalt per timme och timpriset ligger vanligtvis runt 350 – 550 kronor i timmen, beroende på vad som ingår. Om du även är intresserad av flyttstädning i Stockholm bör du passa på att se om flyttfirman även kan hjälpa till med det. Det kan bli billigare att anlita samtliga tjänster från samma företag än att vända dig till flera olika aktörer. Flytt och städ i Stockholm är bekvämt när du flyttar eftersom du slipper bry dig om den omfattande flyttstädningen. Med hjälp av såväl flytten som flyttstädning i Stockholm kan du ägna all din tid åt att komma iordning i ditt nya hus eller i den nya lägenheten.

BOKA FLYTTFIRMA I STOCKHOLM HOS OSS TILL BÄSTA PRIS

Hos oss på Actus Flytt kan både du som är privatperson och företag få hjälp med allt från flyttstädning och flytthjälp, till flytt och magasinering i Stockholm. Magasineringstjänster är fördelaktigt om du behöver förvara vissa möbler eller saker någonstans under tiden som du flyttar. Oavsett om du har frågor om vår flyttfirma Stockholm pris, magasinering eller våra övriga flyttjänster är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka förfrågan idag och få hjälp med flytten!

VAD INGÅR I VÅR FLYTTHJÄLP?

Vi på Actus Flytt har lång erfarenhet av både privat- och företagsflytt, vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: trygghet och service. Alla flyttar ser olika ut och därför skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.

I Actus Flyttfirma Stockholms flytthjälp ingår följande tjänster:

 • Bärhjälp
 • Montering/demontering av möbler
 • Packning och uppackning
 • Möjlighet att hyra eller köpa flyttkartonger
 • Transport
 • Flyttstädning 
 • Magasinering
 • Evakuering