En erfaren flyttfirma i Sverige – ACTUS FLYTT

Att flytta från ett hem eller kontor kan vara en mödosam uppgift om det inte är ordentligt planerat. Det mest tidskrävande jobbet är packning och transport av möbler från det gamla huset och till det nya. Utöver detta finns det många andra saker som måste beaktas som t.ex. städning och magasinering. 

Actus Flytt är en erfaren och strukturerad flyttfirma i Sverige som hjälper dig med alla steg i processen. För magasinering av möbler och andra ägodelar erbjuder vi förråd som är larmade, övervakade och uppvärmda. 

flyttfirma i sverige

 

Det är mycket saker som ska flyttas, har du tid för det?

Sällan hörs så många fula ord som i samband med en flytt. För vissa av oss är det svårt att ens hitta tid till att laga en måltid än mindre planera och genomföra en stor flytt. Utöver tunga lyft och mycket spring måste du med stor sannolikhet även spendera tid i långa bilköer om du flyttar inom eller till ett tätbefolkat område. Actus Flytt är en erfaren flyttfirma i Sverige och Stockholm som erbjuder ett brett utbud av flyttjänster. Vi hjälper dig med allt från planering och packning till säkra flyttransporter. Utöver det tillhandahåller vi omfattande flyttstäd för både hushåll och kontor. Genom att anlita oss får du professionell hjälp med hela flytten samtidigt som du sparar tid och befrias från stress. 


Flytthjälp för både privatpersoner och företag 

Att flytta tar oftast längre tid än du tror. Det är därför värdefullt att anlita flytthjälp som på ett smidigt sätt hjälper dig igenom den annars påfrestande processen. Actus Flytt är en flyttfirma i Sverige som erbjuder flytthjälp för både privatpersoner och företag och som med trygga händer tar hand om alla dina ägodelar.  

För ett mindre företag är flytten från en plats till en annan inte alltid jättesvår, men för stora företag kan det vara ett tufft jobb. Det krävs ordentlig planering, arrangemang och utförande. Genom att anlita en flyttfirma i Sverige minimerar du risken för att frustration smittar av sig i ditt vardagliga liv och arbete. Actus Flytt erbjuder flytthjälp för alla typer av kontor och hushåll. Gå in på vår webbsida för information om våra tjänster och för att läsa mer om hur vi som flyttfirma i Solna underlättar hela flyttprocessen – från magasinering till flyttstäd. 

Varför du ska välja ActusFlytt som din flyttfirma 

Kostnadseffektiv flyttfirma 

Vi erbjuder kostnadseffektiv flytthjälp utan att kompromissa med kvaliteten. Besök vår webbplats och begär offert för att få ett uppskattat pris på kommande flytt. 

Professionella medarbetare 

Actus Flytt har ett stort och professionellt team som utför jobbet med hög effektivitet och stor varsamhet. Vi tar alltid hänsyn till kundens önskemål och arbetar hårt för att din flyttupplevelse ska bli så smidig som möjlig. 

Komplett flyttjänst 

När man ska flytta är det många moment man ska ta sig igenom och det kan vara svårt att strukturera upp allt. Actus Flytt ger dig god insikt i hela processen och hjälper dig med allt från planering och packning till transport och städning. Du kan enkelt välja mellan separata flyttjänster och kompletta helhetslösningar baserade på dina specifika behov.
Om du behöver en flyttfirma i Sverige – ta kontakt med oss på Actus Flytt så ser vi över din situation och skräddarsyr en lämplig lösning för dig.