Flyttfirmor med ytterligare flyttjänster

När man ska flytta finns det en hel det som ska göras innan man faktiskt kan flytta in i sitt nya hem eller kontor. Man ska gå igenom sina tillhörigheter och rensa bort sådant man inte behöver, det ska slängas och återvinnas samt lämnas till välgörenhet. Sedan ska man skaffa flyttlådor och boka bil och släp. Därefter kommer själva packningen, vilken oftast tar sin lilla tid. Man packar ner, transporterar, lyfter ur grejerna och ställer dem på plats i den nya bostaden eller lokalen. Där emellan ska såklart också flyttstädningen passas in.

Vi kan nog alla hålla med om att det är rätt ansträngande att flytta. Men det behöver det inte vara. Många har koll på att man kan vända sig till en flyttfirma för att få hjälp med exempelvis en kontors- eller bohagsflytt i Stockholm. Vad man däremot kanske inte vet är att flyttfirman kan hjälpa dig med en hel del andra uppgifter i samband med flytten förutom att transportera saker från punkt a till punkt b. Följande är några av de ytterligare tjänster du kan få hjälp med av en flyttfirma:

Packning: Att få ordning på möbler, inredning och småsaker som man samlat på sig under åren är inte det enklaste. Att dessutom packa ner dem på ett smidigt sätt för att maximera flyttlådor och släpvagnsyta är inte heller en barnlek. Flyttfirman däremot arbetar med detta dagligen och har väl utarbetade metoder för att hantera packningen på ett effektivt sätt.

Städning: Flyttstädningen är nog den absolut tråkigaste delen av flytten. Välj en flyttfirma som erbjuder billig flyttstädning i Stockholm och slipp göra det själv!

Uppackning: Efter det att dina tillhörigheter kommit fram till din nya adress ska de packas upp och ställas i ordning. Även detta kan du få hjälp med av en flyttfirma. För en privat flytt kan det vara skönt att få göra detta själv, men tjänsten kan dock vara mycket användbar vid en företagsflytt.

En flyttfirma som erbjuder alla dessa tjänster plus några till är ActusFlytt & Express. Väljer du att anlita dem kan du slappna av med vetskap om att du är i goda händer. ActusFlytt erbjuder pålitliga flyttjänster för både företag och privatpersoner.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”