Flytthjälp Stockholm ー låt en expert ta hand om din flytt

Vi har lång erfarenhet med alla typer av flyttar och har agerat flytthjälp vid allt från mindre lägenheter och kontor till större villor och hela företag. Actus Flytt & Express passar dig som ställer höga krav och vill ha en smidig, snabb och säker flytthjälp i Stockholm och Solna. Vi vet helt enkelt vart skåpet ska stå.

actus-truck-img

ERFAREN FLYTTHJÄLP

Vad innebär Actus flytthjälp?

Att flytta kan lätt utvecklas till ett massivt projekt, och hur mycket tid du än lägger ner på att samordna och planera de olika insatserna så är det i slutändan svårt att få allting att klaffa. Det leder lätt vidare till ett rörigt utgångsläge där det kan vara svårt att hålla koll på alla olika flyttlådor och flyttlass.

Men det finns effektiva genvägar. Vi på Actus Flytt erbjuder flytthjälp för dig i Stockholm som inte vill fastna i stressfällan utan önskar komma vidare med din flytt på ett smidigt sätt. Med flytthjälp från oss slipper du oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem.

ÖVERSIKT

Vad ingår i vår flytthjälp?

Actus Flytt erbjuder skräddarsydd flytthjälp i Stockholm för privatpersoner och kontorsflytt för företag baserat på dina behov med flera olika nivåer av flytthjälp. Du kan anlita oss för individuella tjänster inom flytthjälp i Solna och Stockholm i form av bärhjälp, lastning och avlastning samt transporthjälp i Stockholm. Det är också möjligt att boka kompletta helhetslösningar där vi tar hand om samtliga delmoment inklusive städning som sköts av vår städfirma och packning som utförs av våra professionella packmästare. Tveka inte att boka vår flytthjälp redan idag!

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi erbjuder

Full service från A-Ö

Vi är en flyttfirma som hjälper dig med hela flytten, från A-Ö! Oavsett om det är packning, magasinering eller flyttstäd du önskar hjälp med så tar vi hand om det. Kontakta oss för att få en offert för just din flytt och dina behov.

Experter på packning

Vi på Actus Flytt vet hur en flyttlåda ska packas och organiseras för att dina ägodelar ska komma fram oskadda, vi är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning.

Säker och pålitlig transport

Slipp oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem. Alla våra fordon är anpassade för möbeltransporter och våra skickliga och professionella packmästare hanterar dina ägodelar varsamt.

Företagsflytt

Dags att byta kontor? Inga problem! Vi på Actus är en flyttfirma i Stockholm som har gedigen erfarenhet av företagsflytt. Vi vet att en företagsflytt innebär ett stort ansvar, och att flytten inte får påverka verksamheten. Vi tar hand om allt så ni fokusera på det väsentliga, det vill säga att komma igång på den nya arbetsplatsen.

actus-box-img

Var du vill. När du vill. Låt oss sköta flytten!

Andra tjänster i samband med flytthjälp

Actus Flytt erbjuder skräddarsydd privat- eller företagsflytt i Stockholm med flera olika tilläggstjänster du antingen kan slå ihop för en smidig helhetslösning eller individuella deltjänster baserat på vad du behöver hjälp med.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster i samband med att du bokar flytthjälp:

  • Packning och uppackning
  • Nedmontering och montering av möbler
  • Sätta upp och ta ned tavlor och gardiner
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Hyra eller köpa flyttkartonger
Vi står redo att ge dig flytthjälp i Stockholm | Actus Flytt
actus-work-img

Bra att tänka på inför en flytt

Vi vet att affektionsvärdet på våra kunders möbler och saker många gånger kan vara långt mycket högre än det ekonomiska värdet. Därför säkerställer vi att allt ditt bohag behandlas på ett varsamt sätt av vår professionella personal när du anlitar oss för flytthjälp i Stockholm.

Nedan följer några bra länkar att besöka innan du planerar att flytta:

Allt du behöver veta om flytthjälp

Användbara tips vid en företagsflytt

5 vanliga misstag du kan undvika med flytthjälp

CHECKLISTA

Vad kan underlätta hela flyttprocessen?

Det finns massa små detaljer som kan vara avgörande under en flytt, vi är proffs på att just planera alla detaljer kring en flytt, för att det ska bli smidigt och bra. Genom att anlita oss för flytthjälp i Stockholm slipper du kaos, oro och värkande rygg ー och flytten till ditt nya hem blir istället ett fint minne. 

actus-checklist-img

FAQs

Se svar på de vanligaste frågorna som rör en flytt!

Om du inte hittar svar på dina frågor om flytthjälp i Stockholm kan du kontakta oss och ange vad du vill ha hjälp med. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Faktorerna som avgör vad vår flytthjälp i Stockholm får för pris är: 

– Hur lång tid uppdraget kräver

– Hur mycket grejer som ska flyttas

– När ni ska flytta (vardagar är billigare än helger och kvällar)

– Vart ni ska flytta

– Om det är trappor eller hiss i den nuvarande och nya lokalen

– Om ni har specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som ska flyttas

– Om ni önskar packning och uppackning av era saker

Kontakta Actus Flytt direkt så hjälper vi dig se över vad priset för att anlita flyttfirma blir i ditt fall.

Actus Flytt erbjuder tjänster som flytthjälp i Stockholm där vi hjälper dig att flytta ditt bohag och du kan även anlita oss för skräddarsydda helhetslösningar. Vi kan ta hand om alla moment som hör till en flytt: från planering till packning, nedmontering av möbler, flyttstädning och magasinering. Via oss kan du även hyra eller köpa flyttkartonger.

När du väljer flyttfirma är det viktigt finns försäkringar och viktigt att det finns trafiktillstånd för att utföra bohagsflyttar. Vi på Actus har allt detta och är ett tryggt alternativ när du behöver flytthjälp i Stockholm. .
Om du vill spara tid och din rygg är det en bra idé att välja en professionell flyttfirma som Actus Flytt. Vi har över 25 års erfarenhet på marknaden.

Det beror helt och hållet på vad för typ av flytthjälp i Solna eller Stockholm ni har beställt. Enbart bärhjälp och transport går givetvis snabbare än om ni önskar få hjälp med packning och uppackning. Andra faktorer som påverkar inkluderar:

– Hur mycket grejer som ska flyttas

– Om det är hiss eller trappor i den nuvarande och nya bostaden eller lokalen

– Hur långt det är mellan den nuvarande och nya bostaden eller lokalen

– Om det finns specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som behöver flyttas

Kontakta Actus Flytt direkt med ovannämnda detaljer så ger vi dig en tidsuppskattning för uppdraget.

Här är det bästa att du kontaktar oss så vi kan prata vidare.

Ett bra sätt är att googla för att se vad andra rekommenderar. Actus Flytt har över 25 år på marknaden och vi vet vad vi gör.

Läs gärna recensioner och se till att flyttfirman kan hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Se till att få en utförlig offert innan flytten för att undvika oväntade extra utgifter.

actus-cartoon-truck-img

Övertygad? Skicka in en offertförfrågan.

Fördelar med vår flytthjälp

Professionell personal

Vår personal är van att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar. Med flytthjälp från oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke.

Säkra arbetsprocesser

Vi ser till att ditt flyttlass och bohaget förflyttas från punkt A till punkt B på ett tryggt och säkert sätt utan risk för slitage eller kostsamma skador på dina tillhörigheter. Vi packar dina möbler och saker på ett organiserat sätt som gör det snabbt och enkelt att komma tillrätta.

Lång erfarenhet

Vi har utfört otaliga projekt av varierande storlekar för både privatpersoner och företag över hela Sverige. Vår flytthjälp i Stockholm och etablerade processer vilar på över 25 års erfarenhet inom branschen.

Smarta helhetslösningar

Med Actus Flytthjälp kan du få hjälp med hela processen från start till mål. Vi tar hand om allting som tillåter dig att fokusera på det roliga med att flytta – din nya bostad.

Boka flytthjälp med Actus idag

Har du fastnat i packningsprocessen? Då är det en bra idé att boka flytthjälp. Att packa rätt, effektivt och utan risk för skadat gods är en konst. Actus Flytt är en flyttfirma i Stockholm som vet hur ditt bohag ska organiseras och packas på bästa sätt. Vi kan också i ett tidigt skede hjälpa dig avgöra hur många flyttlådor som kommer att behövas och mot en deposition kan du alltid låna bra kartonger av oss.

Kontakta oss redan idag för mer information om flytthjälp i samband med privatflytt eller företagsflytt i Stockholm. Vi bidrar gärna med tips som underlättar din flytt och mer om hur du flyttpackar på ett effektivt sätt. Begär en offert från Actus Flytt för flytthjälp som privatperson eller företag redan idag. Våra flexibla tjänster har gjort oss till en flyttfirma i Solna kan vara stolta över!

Vad kostar vår flytthjälp?

Anlitar du Actus Flytt för flytthjälp i Stockholm bestäms vårt pris till stor del utifrån dina egna behov och preferenser gällande vilka tjänster du behöver. Det är värt att notera att RUT-avdraget gäller för samtliga våra tjänster vilket betyder att du enbart betalar hälften av originalpriset.

Andra faktorer som påverkar vad vår flytthjälp i Stockholm har för pris inkluderar:

Distans

Hur långt är det mellan din gamla och nya bostad? Att flytta från Stockholm till Göteborg blir såklart dyrare än mellan Rinkeby-Kista och Södermalm. Desto längre avstånd, desto högre pris då det tar både längre tid att genomföra flytten och det går åt fler resurser i form av till exempel bränsle för flyttbilarna.

Säsong

Vilken säsong du planerar att flytta påverkar priset för vår flytthjälp. Både augusti och september är två väldigt populära månader för personer att flytta. Priset matcher helt enkelt efterfrågan. Tillåter din tidsplan det och du vill spara pengar rekommenderar vi att boka flytthjälp under en mindre intensiv månad.

Veckodag

Väljer du att flytta under normala arbetstider under veckodagar blir priset billigare än om du väljer att flytta under en helg eller röda dagar.

Volym

Hur mycket bohag behöver flyttas? Desto mer flyttlass och stora möbler, desto längre tid tar det att genomföra flytten.

Hiss eller trappa?

Att flytta med tillgång till en hiss underlättar arbetet markant för vår personal. Med hiss går flytten snabbare, och desto snabbare flytten är, desto lägre blir priset.

Kontakta Actus Flytt direkt för att få veta ditt pris för flytthjälp i Stockholm.