Flyttjänster som gör det enkelt att flytta

Att flytta är i regel något stort och krävande. Det kräver planering och ett systematiskt utförande. Processen från packning och transport till uppackning och möblering omfattar många moment som ibland är mycket känsliga. Det kan vara allt från tunga möbler som ska bäras ned för smala trappor eller ömtåliga ägodelar som måste packas och hanteras varsamt.

Med tanke på alla svåra uppgifter man står inför vid en flytt kan det vara en mycket bra idé att anlita en flyttfirma som kan sköta hela flytten så att den går så smidigt som möjligt. En bra flyttfirma ska se till att hela processen från planering till uppackning sker smidigt och utan avbrott. Ett företag som erbjuder bra privatflytt i Stockholm är ActusFlytt. Företaget kan anlitas för flera olika tjänster:

  • Packning
  • Lastning
  • Transport till den nya adressen
  • Urlastning
  • Uppackning
  • Möblering
  • Flyttstädning

Flyttstädningen är den avslutande delen av flytten som ofta kan kännas tung och besvärlig. När man anlitar ActusFlytt kan man lämna över ansvaret för städningen till dem eftersom de samarbetar med städfirmor som sköter uppgiften snyggt och smidigt.

ActusFlytt erbjuder tjänster både vid privatflytt och företagsflytt. Deras tjänster är anpassade för att passa de förutsättningar eller specifika behov som finns vid varje flytt. En försäkring av ömtåliga känsliga inventarier eller ägodelar är ett exempel på något som gör flytten tryggare för både företag och privatpersoner. Vid en företagsflytt kan det även vara viktigt att arkiv eller känsliga dokument hanteras på rätt sätt. Vid behov erbjuder ActusFlytt även magasinering vilket underlättar en flytt till en mindre bostad eller ett mindre kontor, eller om man flyttar utomlands en period. Förråden är säkra och uppvärmda.

ActusFlytt har, med sina 25 år i branschen, lång erfarenhet av olika typer av flyttar och kan därför erbjuda bra privatflytt i Stockholm. Genom åren har de skapat sig ett gott rykte både när det gäller privatflyttar och företagsflyttar. De tar fram helhetslösningar för sina kunder för att göra flytten så smidig och enkel som möjligt.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt.”