Flyttstädning i Stockholm – slipp undan kaoset

Att flyttstäda lägenheten eller huset känns kanske inte som det svåraste i världen när man står inför en flytt, men när man befinner sig mitt i flytten så är det plötsligt inte lika roligt och ofta är man också helt slut efteråt.

Bara planeringen kräver ju en hel del energi och inte nog med all packning, även fönster ska putsas, golv ska återställas till ett bra skick och trapphuset måste naturligtvis också rengöras efter att man släpat ut möbler och dragit med sig damm.

Anlita seriös firma

Ett sätt att underlätta din flyttstädning i Stockholm är att ta hjälp av en seriös, effektiv och professionell flyttfirma. Den stora fördelen med att anlita en sådan aktör snarare än en städfirma är att de kan hjälpa dig med även andra flyttrelaterade tjänster. Betydligt smidigare än att du behöver vända dig till många olika företag för olika typer av tjänster.

En annan fördel är att kompetenta flyttföretag ofta kan erbjuda flyttstädning i Stockholm till bra pris. Det är dock viktigt att anlita en seriös aktör som är medlem i branschorganisationer och som tillämpar de branschföreskrifter som finns inför flytt, till exempel Bohag 2010 för privatflyttar, och Kontor 2003 för företagsflyttar. Det säkerställer att båda parter vet vad som förväntas i flytten och gör att man kan undvika missförstånd.

Kontrollera miljöpolicyn

För den som vill vara miljövänlig kan det även vara bra och viktigt att efterfråga biologiskt nedbrytningsbara rengöringsmedel för den flyttfirma eller det städbolag man tänkt kontakta, samt att kontrollera vilken typ av miljöpolicy företaget har.

Actus Flytt är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder ett helhetskoncept inför flytten, där flyttstädning kan ingå, eller väljas som enskilt alternativ. Kontakta dem redan idag!

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ActusFlytts åsikter.”