Flyttstädning i Stockholm – slipp undan kaoset

Att flyttstäda lägenheten eller huset är till synes kanske inte det svåraste i världen, men skenet kan bedra. När man väl befinner sig mitt i flytten börjar små moment och utmaningar dyka upp som inte fanns med på din flyttstädning checklista, saker man förbisett eller inte ens visste kunde vara ett problem. Då är det plötsligt inte lika roligt att stå där, och det kan komma att tära på dig både fysiskt och mentalt.

I slutändan kräver bara planeringen för att flytta en hel del energi, och inte nog med så måste ju allt ditt bohag packas ned, transporteras och packas upp igen. Men det slutar inte där. Du behöver också se till att förbereda din gamla fastighet inför de som ska bo där efter dig. Flyttstädningen består av allt från att putsa fönster till att återställa golv till ett bra skick, och rengöra trapphuset efter att man släpat ut möbler och dragit med sig damm in utifrån.

Flyttstädningen är ett lika stort moment, om inte större, än själva flytten och behöver genomföras med högsta noggrannhet. Vill du slippa detta moment och istället kunna fokusera på det roliga i en flytt – din nya fastighet? Kontakta Actus Flytt så hjälper vi dig med din flyttstädning i Stockholm. Och när du ändå är igång, varför inte få hjälp med hela flytten? Vi erbjuder nämligen skräddarsydda helhetslösningar för både privatpersoner och företag där vi tar hand om hela processen och utför samtliga moment som ingår i en flytt. 

Anlita en seriös firma…

anlita Actus Flytt. Ett sätt att underlätta din flyttstädning i Stockholm är att ta hjälp av en seriös, effektiv och professionell flyttfirma som oss. Den stora fördelen med att anlita oss för din flyttstädning i Stockholm är att vi kan hjälpa dig genom just hela processen och erbjuder en mängd andra flyttrelaterade tjänster. Betydligt smidigare än att anlita ett företag för varje tjänst. Med Actus Flytt kan du få hjälp med:

 • Packning och nedpackning
 • Demontering och montering av möbler
 • Bärhjälp
 • Transport
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Arkivering
 • Flyttstädning

En annan fördel med att boka flyttstädning är att du kan dra av hälften av kostnaden via RUT-avdraget. Med Actus Flytt får du professionell flyttstädning till ett bra pris.

Med Actus Flytt får du en seriös aktör som är medlem i branschorganisationerna Sverige Åkeriföretag, ABC Åkarna och är anslutna till IAM (International Association of Movers) och som tillämpar de branschföreskrifter som finns inför flytt, till exempel Bohag 2010 för privatflyttar, och Kontor 2003 för företagsflyttar. Dessa föreskrifter säkerställer att både vi och du vet vad som förväntas i flytten och gör att man kan undvika missförstånd.

Kontakta Actus Flytt för miljömedveten flyttstädning

För den som vill vara miljövänlig kan du vara trygg i att vi gör allt för att minska vår påverkan på vår natur och miljö. Vi arbetar aktivt med miljöfrågan på följande vis:

 • Samordnar transporter för att minska avgasutsläpp och minimera bränsleförbrukning
 • Använder miljöklassad diesel (miljöklass 1) för alla våra fordon
 • Använder den senaste och miljömässigt anpassad teknik för alla våra tjänster
 • Använder biologiskt nedbrytningsbara rengöringsmedel

Actus Flytt är en flyttfirma Stockholm som erbjuder ett helhetskoncept inför flytten, där flyttstädning kan ingå, eller väljas som enskilt alternativ. Kontakta oss för mer information och pris för vår flyttstädning i Stockholm och begär offert redan idag. 

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ActusFlytts åsikter.”