Hur man väljer pålitlig och snabb flytthjälp i Stockholm

När du flyttar är det till stor nytta att få hjälp med att packa och flytta ens bohag. Det kan vara svårt att få vänner och familj att ställa upp då det både är tungt och tidskrävande att flytta. Om man har tunga och otympliga möbler är det alltid bäst att anlita en professionell flyttfirma för att undvika skador på både möbler och de som flyttar. En flyttfirma har både erfarenhet och hjälpredskap för att kunna flytta otympliga och tunga möbler på ett säkert sätt.När man bestämt sig för att anlita flytthjälp gäller det att hitta den firman som erbjuder bra service och bra priser.

Nedan är några faktorer att tänka på när man väljer bland olika flyttfirmor:

  • Priset: Priset bland olika flyttfirmor kan variera stort och just av den anledningen är det bra att be om offert från flera olika flyttfirmor. Oftast debiterar flyttfirman per timme och per antal man som ska utföra flytten. En tvårummare på ca 50kvm beräknas ta ca 6 timmar att flytta, detta förutsatt att allt är packat och klart när flyttfirman anländer samt att man på egen hand packar upp på den nya adressen.
    För att få en så exakt offert som möjligt, ange vad det är du behöver hjälp med, storlek på ditt bohag, finns det hiss, transportsträcka mm.
  • Referenser: Kolla med vänner och bekanta om de känner till någon bra flyttfirma som dom kan rekommendera. Läs referenser som andra kunder skrivit om företaget du överväger att anlita.
  • Inga dolda kostnader: Innan ni skriver avtal, kontrollera att inga dolda kostnader tillkommer, utan det priset du fått i offerten är det slutgiltiga.
  • Försäkring: Fråga om flyttfirman har försäkringar och täcker eventuella skador som kan uppstå vid flytten. De flesta seriösa flyttfirmor har försäkringar som täcker skador som uppstår vid flytten. Kontakta även ditt privata försäkringsbolag och kolla vad hemförsäkringen täcker.

Actus Flytt erbjuder professionell flytthjälp i Stockholm. Mer information om deras tjänster finner du på hemsidan.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos ActusFlytt”.