Hur mycket kostar det att magasinera möbler i Stockholm?

Det är stor sannolikhet att du som läser denna artikel snart ska flytta. Det är lika sannolikt att du också kommer behöva magasinera en stor del av dina möbler tillfälligt i samband med flytten.

Det finns flera alternativ för att tillfälligt magasinera möbler i Stockholm, till exempel hos en flyttfirma i Stockholm, förvara det i ett förråd eller hyra en flyttcontainer. Vilket som passar dig bäst beror på en rad faktorer inklusive budget, tillgång, typ av flytt och storleken på ditt hem. 

I denna artikel kommer vi ta en närmare titt på vad du behöver tänka på när du behöver magasinera möbler i Stockholm.

Faktorer som påverkar valet av magasinering

Nedan är ett par faktorer du bör ha i åtanke när du behöver bestämma vilken lösning för att magasiner möbler i Stockholm är bäst för dina behov.

Hur länge ska möblerna magasineras? Beroende på hur länge ditt bohag behöver magasineras är vissa alternativ bättre än andra. Ta först reda på hur länge du behöver magasinera dina möbler i Stockholm. En bra tumregel är att om detta är längre än sex månader så bör du överväga ett annat alternativ än ett magasinera dina möbler hos ett flyttföretag.

Förstå oss rätt nu. Att magasinera möbler i Stockholm hos ett flyttföretag är en smidig lösning där du i princip inte behöver lyfta ett finger. Dock är tjänsten främst utformade för kortsiktig magasinering.

Om du behöver magasinera dina möbler i Stockholm på obestämd tid rekommenderas istället att hyra en flyttcontainer eller ett förråd. 

 

Behöver du tillgång till möblerna? Om så är fallet bör du vara noggrann med vilket flyttföretag du väljer för att magasinera möbler i Stockholm. På Actus Flytt har du till exempel alltid tillgång till dina tillhörigheter när du behöver dem. Det är bara att kontakta oss så ordnar vi det. Notera att du inte har personlig tillgång till våra magasin.

När bör jag magasinera mina möbler hos ett flyttföretag?

Om tidsperioden du behöver magasinera möbler i Stockholm är relativt kort. Ett flyttföretag som erbjuder magasinering innebär en smidig och enkel helhetslösning där du slipper boka flytt och magasinering separat och ha att göra med flera företag. 

Till sist: vad kostar det att magasinera mina möbler hos ett flyttföretag?

Hos de allra flesta flyttföretag betalar du en månadsavgift baserat på varje kvadratmeter som behövs för att förvara ditt bohag. Begär offert från Actus Flytt för mer information om kostnader.

Säker magasinering och möbeltransport med Actus

Vi erbjuder uppvärmda, larmade och övervakade magasin i samband med din flytt. Våra packmästare ser till att era möbler och annat bohag förvaras på det mest platseffektiva sättet för att hålla nere kostnaderna. 

Om du behöver magasinera möbler och/eller möbeltransport i Stockholm, kontakta Actus Flytt. Vi erbjuder smarta helhetslösningar för flytt där vi kan hjälpa dig med allt från själva flytten inklusive nedpackning, bärhjälp och uppackning, till flyttstädning för både privatpersoner och företag.