Kontorsflytt är enkelt med en professionell flyttfirma

I denna ständigt föränderliga värld, växer många företag i snabb takt. Med nya medarbetare kan den nuvarande lokalen plötsligt kännas trång och det är ont om plats. Kanske är det dags att flytta till nya, större lokaler?

Men att organisera en hel kontorsflytt utan att det vanliga arbetet påverkas kan vara svårt, en flytt är tidskrävande oavsett om det är en mindre arbetsplats som ska flyttas eller om det är ett större företag. En professionell flyttfirma är det bästa sättet att hantera flytten, de flyttar varje enskild arbetsplats med omsorg.

Att på egen hand flytta ett helt kontor kan bli en stor huvudvärk om den inte hanteras och planeras på ett bra sätt. Varje kontor har filer, böcker, datorer, skrivare och viktiga dokument och pärmar som inte får komma bort eller skadas i flytten. Man vet aldrig vilka dokument eller filer som kommer att behövas i framtiden och att kasta bort det är inte ett alternativ. En flyttlåda full av viktiga filer och dokument som kommer bort kan vara ödesdigert för ett företag.

För ACTUS Flytt med sin långa erfarenhet av kontorsflytt Stockholm, är detta en enkel match och ni kan lugnt luta er tillbaka och fokusera på era arbetsuppgifter.

Oavsett hur stort eller litet kontoret är, har ACTUS Flytt möjlighet att erbjuda en lösning för alla era behov när det gäller en flytt.

Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni behöver, ACTUS Flytt kan hjälpa er hela vägen från packning av den gamla arbetsplatsen till uppackning på den nya. De erbjuder även flyttstädning.

Hur sakerna packas är såklart en viktig aspekt, man vill ju inte att något ska gå sönder under flytten. I en kontorsflytt gäller det att packa datorer och annan känslig utrustning noggrant så de inte skadas under transporten. Professionell personal på ACTUS Flytt ser till att packa ner allt gods mycket noggrant och märker varje låda för att underlätta vid uppackning.

Hur försiktig man är kan olyckan alltid vara framme, vid en kontorsflytt är era inventarier försäkrade genom ACTUS Flytts ansvarsförsäkring.

Kontorsflytt Stockholm har blivit enklare sedan Actus Flytt för nästan 25 år sedan började erbjuda sina professionella flyttjänster.

Fördelar med en kontorsflytt

Det är mycket värt att få hjälp med en kontorsflytt eftersom många människor påverkas av flytten. Det är annorlunda om det bara är du som behöver flytta kontor, men att flytta kontor där 25 medarbetare också arbetar, är betydligt svårare rent logistiskt. Genom att anlita ett professionellt företag slipper du bekymra dig över om flytten ska dra ut på tiden (något som medför större kostnader). Allt sker på avsatt tid och om du behöver hjälp med andra saker i anslutning till flytten kan du även få hjälp med:

  • Ett smart sätt att förvara saker som ni inte använder hela tiden. Actus Flytt erbjuder säkra varmförråd med övervakning.
  • Städhjälp. Detta är en populär tilläggstjänst i kombination med flytthjälp av kontor eftersom du då slipper fixa flyttstädningen själv.
  • Enligt bokföringslagen måste man som företag spara alla underlag för bokföringen i minst sju år. Genom att använda tjänsten arkivering slipper ni som företag själva ha hand om dokumenten, Actus Flytt kan arkivera allt på en säker plats.

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ACTUS Flytt & Express AB:s åsikter.