Letar du efter bra flyttfirmor i Stockholm?

Du kan sluta leta, för du har just hitta en av Stockholms bästa flyttfirmor!

Vi erbjuder ett komplett utbud av flyttlösningar för både privatpersoner och företag. Men vad är det som gör att vi sticker ut bland alla andra bra flyttfirmor i Stockholm? Det finns ju faktiskt ett rätt stort antal att välja och vraka mellan. Varför ska du just välja Actus Flytt?

Det är vad vi ska besvara i denna artikel. Så istället för att behöva söka på “bra flyttfirmor i Stockholm” när du eller en bekant ska flytta nästa gång, så kan du istället begära en offert från oss på Actus Flytt direkt!

Varför Actus Flytt?

Bra flyttfirmor i Stockholm har ett par saker gemensamt som gör att de sticker ut från mängden. Dessa inkluderar bland annat: lång erfarenhet, stort tjänsteutbud, bred kompetens, bra priser, miljömedvetna processer och i allmänhet riktigt bra tjänster.

  • Lång erfarenhet: Vi är oerhört stolta över våra snart 30 år inom branschen.
  • Stort tjänsteutbud: Vi erbjuder ett komplett utbud av flyttlösningar för både privatpersoner och företag inklusive flyttstädning, flytthjälp, magasinering och evakuering. Få hjälp med hela flytten, eller ett enstaka moment. Berätta dina behov så skräddarsyr vi en lösning perfekt anpassad efter din situation och flytt.
  • Bred kompetens: Actus Flytt & Express AB har en lång erfarenhet av alla typer av flyttar, allt från mindre lägenheter och kontor, till stora villor och även hela företag. Alla vår packmästare och expressarbetare är specialutbildade genom våra interna och externa utbildningar som säkerställer snabba och säkra flyttlösningar.
  • Bra priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga tjänster över hela världen till överkomliga priser i nivå och oftast bättre än många andra bra flyttfirmor i Stockholm.
  • Miljömedvetna processer: Miljöfrågan är viktigare än någonsin förut. Vi lägger stor vikt på att alltid gå den mest miljömedvetna rutten när det kommer till våra flyttjänster. Vårt miljöarbete inkluderar bland annat att samordna våra olika transporter för att minska avgasutsläpp och bränselförbrukning, använda miljöklassat bränsle (diesel med miljöklass 1), använda den senaste och mest miljömässigt anpassade tekniken, enbart använda oss av produkter som har miljöanpassade förpackningar samt använda städmaterial som är biologiskt nedbrytbart.

Anlita Actus Flytt för dina flyttbehov idag!

Antalet bra flyttfirmor i Stockholm är många, till den grad att det ibland kan vara svårt att välja. Men det kan bara finnas en #1, och från vårt perspektiv, och baserat på våra kunders recensioner och rekommendationer för en flyttfirma i Stockholm, så är det vi! 

Slipp söka och jämföra mellan de stora antalet bra flyttfirma Stockholm och välj istället det bästa. Vi erbjuder flexibla helhetslösningar skräddarsydda efter dina behov och anpassade efter situation. Inget uppdrag är för komplext, för litet eller för stort för oss. Vi säkerställer att flytten blir så snabb, säker och smidig som möjligt där du slipper pilla med alla små moment som att köpa flyttkartonger, hyra släp eller lastbil och rekrytera några vänner för att hjälpa till med flytten. Spara på ryggen, energi och pengar. Anlita Actus Flytt & Express för din flytt idag.