Magasinering – smart vid en flytt

Om du ska flytta och byta kontorslokaler, eller kanske resa bort under en längre tid och hyra ut lyan till någon, kan det vara svårt att veta hur du ska göra med alla dina ägodelar och möbler. Genom tjänsten magasinering kan du förvara allt du vill i säkra varmförråd. Det finns många aktörer som erbjuder den här sortens förvaringstjänster. Se till att välja ett företag med bra recensioner och som kan erbjuda den förrådsstorleken som du behöver.
Kanske behöver ditt företag förvara viktiga dokument som bokföringsmaterial? Detta är också något du kan få hjälp med. Kolla dock upp företaget, alla magasineringsföretag erbjuder nämligen inte tillräckligt bra säkerhet för att förvara värdedokument och liknande.

Magasinering – det här ingår

Vad som ingår när du betalar för tjänsten magasinering varierar naturligtvis mellan olika företag. Men ofta ingår värmekostnad för förrådet och ibland även upphämtning av dina saker samt kartonger att förvara allt i. Dessutom ingår själva säkerheten. Det kan handla om att det finns väktare på plats samt bra inbrottslarm. Detta kan du alltid fråga företaget när du ska boka tjänsten. För att sammanfatta vad som ofta ingår kommer här en lista:

  • Uppvärmning
  • Larm
  • Övervakning
  • Packning och stuvning

Dessutom brukar det inte vara några problem att ta ut sådant som du kommer på att du behöver. Kanske vill du förvara extrasängar eller madrasser i förrådet men ta fram dessa när du får besök. Flytt och magasinering är tjänster som oftast beställs samtidigt, inte minst för att man ofta behöver förvara sina saker under en viss period.

Säker magasinering pris

Magasinering i Stockholm är väldigt populärt bland både privatpersoner och företag. För företag som byter lokaler kan det vara krångligt att veta vad man ska göra av alla saker under själva flytten. Då passar den här tjänsten utmärkt. Kanske behöver ni inte heller förvara allt på kontoret. Många saker är säsongsbaserade och kan då tas fram vid behov. Om du behöver hjälp med flytt och magasinering finns det en del företag i Stockholmsområdet som erbjuder bägge tjänster. Det vill säga både transport och förvaring.
Om du behöver hjälp med magasinering är det förmodligen bråttom. Kanske ska du flytta, eller så kanske du helt enkelt vill ha mer plats hemma. Som tur är har de flesta firmor med den här tjänsten koll på att tiden är knapp. Dock är det naturligtvis bra om du kan ha så god framförhållning som möjligt så att du får plats i ett förråd som du vill ha. Pris för säker magasinering varierar en hel del, det lättaste är att kontakta företaget för att få en offert. Sådant som påverkar priset är storlek på förråd, om det är varm- eller kallförråd samt om du behöver övervakning eller ej.