Behöver du hjälp med arkivering i Stockholm? Hantera och förvara dokument säkert

Arkivering är ett måste för företag, det finns stadgade lagar om hur länge man behöver förvara och bevara dokument. Det kan kännas bökigt att själv behöva hitta en säker plats för dokument och handlingar, men det finns bra lösningar. Idag kan du nämligen hitta företag som erbjuder arkivering bokföring och andra typer av dokument. Då kan du smidigt förvara dina papper på en säker plats så länge som det behövs. För bokföring gäller sju års arkivering, med andra ord är det otroligt praktiskt att låta ett annat företag ta hand om pappren då mycket kan hända på sju år. Kanske flyttar ni kontoret eller liknande, något som kan riskera att handlingarna försvinner. Läs mer

Flyttstädning i Stockholm – upptäck fördelarna

För dig som inte vill tillbringa flera dagar av att städa utan istället fokusera på flytten och din nya bostad är flyttstädning i Stockholm ett utmärkt alternativ. En flyttstädning tar lång tid eftersom allt i hemmet måste vara helt rent och fint. Även om bostaden är tömt på möbler och privata ägodelar ska ändå allt fräschas upp. Det handlar bland annat om en extremt noggrann rengöring av alla golvytor (både torr- och våttorkning), rengöring av samtliga våtrum, ugnsrengöring, att damma av hemmets alla lister och detaljer och mycket mer. Det tar tid och det är lätt att missa något. Tursamt nog finns det flera skickliga företag i Stockholm som mer än gärna hjälper till med flyttstädning. Läs mer

Därför bör ditt företag investera i tjänster för evakuering

Är det dags för renovering i de lokaler som ni driver verksamhet i? Eller har det kanske påträffats en läcka? Oavsett anledning till varför ni behöver flytta ut alla saker finns det bra hjälp att få. Evakuering är en tjänst som innebär att ett företag hjälper till att flytta ut alla möbler och saker när det är dags för exempelvis en renovering. Möblerna och kontorsmaterialet förvaras sedan på en säker plats under tiden som lokalen är under ombyggnad. Kanske är det en större renovering på gång, då kan man även få hjälp att flytta möblemang och kontorssaker till en temporär lokal.

Läs mer

Användbara tips vid en företagsflytt

För dig som ska byta kontor eller helt enkelt starta upp någon annanstans, finns en hel del att tänka på. En vanlig privatflytt är omfattande, men att flytta hela kontoret är desto mer krävande. Förutom att stora och tunga möbler ska flyttas ska många olika abonnemang sägas upp, avtal ska förnyas och viktiga dokument och handlingar transporteras på ett säkert sätt. Det är viktigt att det inte blir oreda eller ännu värre, att något försvinner. Det finns olika sätt att utföra en kontorsflytt på ett smidigt och enkelt sätt.

Läs mer

Fördelar med att anlita ett förpackningsföretag

För företag och privatpersoner som flyttar ska många saker tas omhand. Bland annat ska alla möbler och saker transporteras till det nya kontoret eller det nya hemmet och mindre saker ska förpackas i lådor. Det är ett arbete som kräver noggrannhet och tålamod. Om man slarvar med packmomenten kommer det bli otroligt tidskrävande att packa upp. Det är viktigt att dels förpacka saker på ett säkert sätt så att de klarar transporten utan att gå sönder. Dessutom behöver lådor märkas upp så att det är enkelt att veta exakt vart de ska.

Läs mer

Därför bör du anlita en flyttfirma i Stockholm

En flyttfirma kan hjälpa till med många olika tjänster, exempelvis nedpackning av ägodelar eller själva transporten till din nya bostad. Dessutom kan du få hjälp med städningen. Just flyttstädning är något som är otroligt skönt att kunna leja bort till en firma. Anledningen är att städningen tar extremt mycket tid då allt måste vara skinande rent. Om du någonsin flyttat från en hyreslägenhet har du förmodligen koll på hur noggrant städat det ska vara. Förutom att alla ytor ska vara rena ska det även vara dammat och städat bakom spis och kylskåp, brunnar ska rengöras och fönster ska tvättas. För att slippa ägna all din vakna tid åt att skrubba kan du alltså enkelt anlita flyttstädning i Stockholm istället.

Läs mer

Därför bör du anlita flytthjälp i Stockholm

Det finns många anledningar till varför flytthjälp i Stockholm är praktiskt. Bland annat sparar du mycket tid och ork på att låta en professionell firma hjälpa dig. En flytt är oftast omfattande, tidskrävande och kan vara jobbig rent fysiskt. Att lasta möbler, packa ner saker i lådor och transportera allt till det nya hemmet tar sin tid helt enkelt.

Läs mer

Se till att anlita den bästa firman för flytthjälp

Känner du dig stressad inför flytten? Trots allt det roliga en flytt kan innebära är det många moment som känns jobbiga. Kanske är du orolig över hur det nya området ska vara eller om grannarna kommer vara trevliga? Eller är du snarare bekymrad över hur krävande flytten faktiskt kommer att vara? Det finns bra hjälp för dig som flyttar, exempelvis flytthjälp i Stockholm.

Läs mer

Därför bör du boka flyttstädning när du flyttar

En flytt kan vara hur rolig och spännande som helst. Ett nytt hem ska inredas och dekoreras, du kanske flyttar till ett nytt område du gillar och du ska säga upp din gamla bostad. Men trots alla roliga delar i en flytt finns det många moment som är arbetskrävande. En av dessa är flyttstädningen. Läs mer

Så säkerställer du att du får den bästa flytthjälpen i Stockholm

En flytt är en tidskrävande och ofta jobbig process. Alla saker i hemmet ska packas ner och sorteras i lådor. Sedan ska alla dina ägodelar transporteras till din nya bostad. Vid sidan om själva packningen ska även ditt gamla hem städas, något som i sig tar lång tid. Med både flyttstädning och flytthjälp kan du slippa tänka på att packa ner dina saker. Det finns bra flyttfirmor i Stockholmsområdet som inte bara transporterar dina ägodelar men som även packar ner varsamt i lådor, märker upp allt och sedan packar upp i din nya bostad. Det är en tjänst som sparar mycket av din tid och framförallt, din ork.

Ska du flytta? Kolla in alla fördelar med flytthjälp

För att du ska kunna hinna med allt som en flytt innebär kan du enkelt anlita olika tjänster. Förutom flytthjälp i Stockholm finns det även andra tjänster som kan vara smarta att kolla upp. Exempelvis magasinering. Det är en oerhört smart tjänst där du har möjlighet att förvara möbler och ägodelar i ett uppvärmt magasin. Kanske är din nya bostad mindre än den förra? Eller så kanske du helt enkelt vill kunna förvara otympliga föremål under de säsongen de inte används, till exempel utemöbler. Även för företag är det väldigt fördelaktigt att kunna förvara saker under en flytt. Här är det kanske extra viktigt med ordning och reda samt säkerhet. Ett bra företag förvarar och organiserar kontoret.
När du anlitar flytthjälp kan du ofta även få hjälp med just magasinering. Du kan hitta bra företag i huvudstaden som erbjuder allt inom flytt – från städning till uppackning i det nya hemmet.

Så hittar du riktigt bra flytthjälp i Stockholm

I Stockholm finns det många företag som utför allt från flyttstädning till transport och packning. För att hitta den bästa flyttfirman är det viktigt att du undersöker marknaden och kollar upp referenser. Du vill ju veta att deras tidigare kunder varit nöjda. En bra flyttfirma ska hantera dina ägodelar med respekt och vara försiktig, oavsett om det gäller dina gamla skridskor eller din sprillans nya dator. Att flyttfirman även är noggrann gällande sortering och organisering av sakerna är såklart också viktigt. Då går flytten snabbt och smidigt.

Boka både flyttfirma och flyttstädning

Om du tidigare har flyttat vet du säkert hur tidskrävande flyttstädningen kan vara. Den liknar ingen vardaglig städning. Tvärtom ska allt rengöras, även under och bakom spisen, fönstren ska putsas och element skuras. Att komma ihåg varenda detalj är inte det lättaste, men det finns bra hjälp att få. Varför inte boka in flyttstädning när du ändå bokar flyttfirma? Det finns bra företag som erbjuder båda tjänster.
Underlätta för dig själv och spara massor av tid genom att anlita en flyttfirma i Stockholm. Flytthjälp är prisvärt och finns för såväl privatpersoner som företag.