Olika tips när du letar flytthjälp i Stockholm

Att flytta är ofta tidskrävande och ansträngande, i alla fall om du måste genomföra hela flytten själv. Detta gäller oavsett om du är privatperson eller ansvarig för att flytta ett helt företag.

Först och främst är det alla kontrakt och avtal som ska ses över. Kan du överföra dem till nästa hem eller lokal och hur passar de på det nya stället? Sedan själva packningen, som verkligen kan vara krävande. Bör man rensa, hur ska man organisera upp lådorna på bästa sätt för att göra flytten så effektiv som möjligt, och hur ska man packa för att inget ska gå sönder under flyttens gång?

Själva flyttdagen innebär i princip alltid tunga lyft, speciellt om du har stora möbler eller kanske ett piano som ska transporteras. Det skönaste hade kanske varit att anlita flytthjälp ändå? Visst, det kostar lite extra pengar, men de pengarna får du igen i tid som inte går förlorad, och i energi som du inte behöver lägga på flytten. Dessutom, om du repar en möbel eller råkar förstöra en dyrgrip i flytten, kan det bli nog så dyrt att ersätta.

PRISER OCH TJÄNSTER

Men hur hittar du då rätt flytthjälp i Stockholm, där det ju finns många olika företag som erbjuder flyttjänster. Det kan ju vara krångligt att avgöra vilka som är seriösa och inte. Antingen ger du dig ut på nätet för att jämföra priser och tjänster mellan alla dessa företag och hoppas på att du hittar rätt, eller så anlitar du helt enkelt Actus Flytt och slipper allt det där. 

Men vad har du för anledning att tro oss? Alla företag rekommenderar såklart sina egna tjänster och produkter, för vem driver en verksamhet om man inte tror på sin egen tjänst eller produkt? I vår digitala tidsålder har du ett annat sätt att få det bekräftat om företaget är seriöst eller inte, nämligen recensioner. Läs recensioner från några av våra kunder direkt på vår hemsida, på vår facebook eller på vår reco.se sida för att höra vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss. Efter du har använt dig av våra tjänster får du även mer än gärna lämna din egen!

TJÄNSTER

Så vad erbjuder Actus Flytt för tjänster i samband med företags- och privatflyttar i Stockholm? Vi erbjuder kompletta helhetslösningar där vi kan ta hand om samtliga moment i din flytt, inklusive:

 

  • Flyttstädning
  • Packning och uppackning
  • Transport
  • Bärhjälp
  • Magasinering
  • Arkivering
  • Demontering och montering av möbler

Du kan anlita oss för antingen enstaka tjänster, eller som en komplett helhetslösning där du kan luta dig tillbaka och fokusera på det roliga – din nya bostad/fastighet. Vi erbjuder dessa tjänster för både privatpersoner och företag av alla storlekar och inom alla industrier och branscher. Actus Flytt besitter en kompetens och erfarenhet få flyttfirmor kan mäta sig med, vi vet helt enkelt vart skåpet ska stå i slutändan.

PRISER

Vad är priset för vår flytthjälp i Stockholm då?

Detta kan variera rätt markant beroende på ett flertal olika faktorer. Saker som kan komma att påverka priset för vår flytthjälp i Stockholm varier först och främst såklart beroende på vilka tjänster du behöver. Vill du packa ned och upp själv? Inga problem. Vi tar hand om flyttstädningen och ser till att ditt bohag anländer hel och ren till den nya lokalen. 

Andra saker som kan komma att påverka priset för vår flytthjälp i Stockholm inkluderar:

 

  • Hur stor är din fastighet (större fastigheter har oftast mer bohag)
  • Hur långt är det mellan de två fastigheterna (ju längre ifrån de är, desto längre tid tar det, och desto mer resurser går åt)
  • Vad för typ av möbler ska flyttas (ett piano kräver att flera personer samarbetar för att få ut den genom dörren och upp på flaket

Kontakta Actus Flytt direkt för mer information och priser för vår flytthjälp i Stockholm så hjälper vi dig skapa den perfekta lösningen baserat på dina behov.

VÄLJ EN SERIÖS AKTÖR…

…välj Actus Flytt. Vi är medlemmar i branschorganisationerna Sveriges Åkeriföretag och ABC Åkarna samt anslutna till världens största flyttorganisation: International Association of Movers (IAM). Det är en kvalitetsstämpel som innebär att du kan lita på att vi håller vad vi lovar, att vi tillämpar smarta och effektiva flyttmetoder och är seriösa i vårt bemötande med dig som kund.

Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Stockholm? Då har du kommit rätt. Kontakta Actus Flytt redan idag så hjälper vi dig med din flytt snabbt och smidigt.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ActusFlytts åsikter.”