Varför skall du välja Actus Flyttfirma?

Önskar du att du kunde flytta genom att knäppa med fingrarna och sedan helt plötsligt vara på plats i din nya bostad med livet i full gång som vanligt?Ja, det vore onekligen ett riktigt drömscenario. Vårt mål är att förverkliga dina drömmar. Actus Flytt garanterar att din flytt ska gå smidigt, snabb och säkert. Detta till ett rimligt pris. Flyttkartonger lånar du självklart kostnadsfritt av oss i samband med din flytt. Du kan hämta dessa hos oss direkt efter bokningen. Vi kan även köra hem dem till er bostad, till självkostnadspris.

actus-work-setup-img

VÅRT UPPDRAG

Säker flytt av ditt bohag

Actus är en flyttfirma med lång erfarenhet av alla typer av flyttar – allt ifrån mindre lägenheter och kontor till större villor och hela företag. Våra packmästare och expressarbetare är väldigt uppskattade av våra kunder. De är specialutbildade genom våra interna och externa utbildningar. Alla våra fordon är anpassade för möbeltransporter.

Vi är baserade i Stockholm med fokus är på Stockholmsområdet men tar gärna an uppdrag i övriga Sverige. Internationella flyttar gör vi med hjälp av våra globala samarbetspartners.
Vi kan erbjuda kostnadseffektiva transportlösningar över hela världen.

actus-logistics-img

ERFARENHET

Vi är stolta över våra snart 30 år i branschen

Vi har gedigen erfarenhet och har erbjudit tjänster inom flytthjälp i snart 30 år. Vi vet vad som kan gå fel men vi vet också hur en flytt kan utföras så smidigt som möjligt.

Varsågod, här ger vi några tips som underlättar flytten.

Som flyttfirma med fullservice erbjuder vi alla tjänster som har med flytt att göra, till exempel: packning (export, container mm), flyttstädning, lagerhållning, montering, packning, expressarbete mm.
Komplett flytttjänst – Vi har allt du behöver inför din kommande flytt.

Förutom flyttstädning kan även vår egen städfirma, ACTUS Städ AB, anlitas för vanlig städning både på företaget och i ditt privata hem.

ACTUS Flytt & Express är medlem i:

Sveriges Åkeriföretag

Anslutna till International Association of Movers (IAM) – världens största flyttorganisation.

ABC Åkarna

Vi tillämpar

Bohag 2010 och Kontor 2003

actus-box-img

Var du vill. När du vill. Låt oss sköta flytten!

Läs vad våra kunder tycker om att Actus Flytt flyttar!

Tack vare våra erfarna förpackare och effektiva expressarbetare kan vi ge våra kunder förstklassig flytthjälp, vilket gör oss till ett av de mest uppskattade flyttföretagen i Sverige.

Superproffsiga, allt gick enkelt och fort. Över all förväntan, jag rekommenderar verkligen Actus!

Sven Akselson

Bra och proffsigt, trevliga och positiva killar. Rekomenderas starkt! Fam Forselius.

Johan Forselius

Proffsigt, snabbt och prisvärt! Jag kan varmt rekommendera Actus!

Anna Vilson Lantz

Väldigt proffsig flyttfirma! Dagens flytt kunde inte gått smidigare. Trevlig personal på alla befattningar, effektiva och noggranna.

Anette Söderberg

Actus flyttfirma räddade min dag. Hade bokat flytt med företaget "Flyttgubbarna" (gör inte det). De kom inte trots mejlbekräftelse. På två timmars varsel kom Actus och hjälpte mig i stället. Annelie styrde upp allt inom....

Ole Deurell

MILJÖ

Miljön är i fokus för oss

Miljöfrågorna är alltid aktuella och det har de varit för oss på Actus Flytt under en lång tid. Du kan vara säker på att vi gör vårt bästa för att vår miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt.Vårt miljöarbete innebär bland annat att vi alltid strävar efter att samordna våra olika transporter då det minskar avgasutsläppen och minimerar bränsleförbrukningen. Dessutom drivs våra fordon med miljöklassad diesel (miljöklass 1). Vi använder alltid den senaste och miljömässigt anpassade tekniken inom alla våra tjänsteområden. De produkter som köps in har miljöanpassade förpackningar och vårt städmaterial är biologiskt nedbrytbart.

actus-green-img

Nyheter och artiklar

Varför är professionellt utförd flyttstädning viktigt för ditt företag?

Att genomföra en kontorsflytt i Stockholm är ofta både en…

Checklista vid företagsflytt

En privatflytt kan vara omfattande, men det är ingenting mot…

Vad kostar flytthjälp?

Att flytta kan vara krävande och brukar alltid ta längre tid…