Privatflytt på ett enkelt sätt!

Hos oss bokar du snabbt och enkelt flytthjälp, utan att nöja dig med mindre eller betala för onödiga tjänster.

Privatflytt Stockholm

BOKA SNABBT OCH ENKELT

Anlita oss för din privata flytt i Stockholm!

Actus är ett ansett flyttföretag som hjälper dig att säkert flytta dina ägodelar till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att få en offert för privatflytt.
Actus Flytt grundades 1990 och vi har varit aktiva i över 30 år. För många är tillgivenhet många gånger mycket högre än det ekonomiska värdet av det vi rör oss.

Med vår flytthjälp är dina saker alltid i säkra händer. Det finns mycket pengar att spara genom att planera flytten noggrant och ta in en utförlig offert innan flytten.

Som ett flyttföretag med många års erfarenhet kan vi garantera dig att flytten kommer ske så säkert och effektivt som möjligt.

Vi på Actus Flytt har lång erfarenhet inom flytthjälp, både med uppdrag för privat- och företagsflytt. Vår verksamhet bygger på kärnvärden som trygghet och service. För oss står våra kunder i fokus och vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en förstaklassig och professionell service. Vi är också medlem i flera branschorganisationer, som till exempel Sveriges Åkeriföretag och International Association of Movers (IAM) – världens största flyttorganisation.

Läs mer

Vi är en proffesionell flyttfirma

Att flytta in i en ny bostad eller ett nytt kontor är spännande, men många våndas över allt jobb som en flytt innebär. För att slippa stressen och istället fokusera på det roliga och njuta av din flytt är det bättre att anlita ett flyttföretag. Vi på Actus Flytt hjälper både dig som privatperson och företag med alla delar som är inkluderade i en flytt, detta för att du ska få en så bra upplevelse av din flytt som möjligt och kunna fokusera på annat. Oavsett omfattningen på flytthjälpen bör du anlita en flyttfirma som kan sin sak. Våra experter har lång och bred erfarenhet inom bådeprivat- såsom företagsflytt.
Som en fullservicefirma hjälper vi till i alla delar av flytten, från flyttstädning och magasinering till transport. Att anlita en flyttfirma för hela processen innebär – utöver att det är bekvämt för dig som flyttar – en smidigare process då vi kan se till att få en smidig nedpackning av dina ägodelar likväl som smidig uppackning.
Offert flyttfirma – Oavsett om du har frågor om våra priser eller våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss. Önskar du få offert kan du enkelt skicka en förfrågan så återkommer vi med ett kostnadsförslag. Vänligen fyll i vårt kontaktformulär och specificera vad ni vill ha hjälp med så återkommer vi så snart som möjligt.

Stäng

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi erbjuder

Full service från A-Ö

Vi är en flyttfirma som hjälper dig med hela flytten, från A-Ö! Oavsett om det är packning, magasinering eller flyttstäd du önskar hjälp med så tar vi hand om det. Kontakta oss för att få en offert för just din flytt och dina behov.

Experter på packning

Vi på Actus Flytt vet hur en flyttlåda ska packas och organiseras för att dina ägodelar ska komma fram oskadda, vi är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning.

Säker och pålitlig transport

Slipp oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem. Alla våra fordon är anpassade för möbeltransporter och våra skickliga och professionella packmästare hanterar dina ägodelar varsamt.

Företagsflytt

Dags att byta kontor? Inga problem! Vi på Actus Flytt har gedigen erfarenhet av företagsflytt. Vi vet att en företagsflytt innebär ett stort ansvar, och att flytten inte får påverka verksamheten. Vi tar hand om allt så ni fokusera på det väsentliga, det vill säga att komma igång på den nya arbetsplatsen.

Var du vill. När du vill. Låt oss sköta flytten!

Flyttjänster som passar dina behov!

Privatflytt

Privatflytt eller bohagsflytt syftar till den flyttjänst en flyttfirma erbjuder privatpersoner. Vad en privatflytt innefattar varierar beroende på flyttfirma, men vanligen erbjuds tjänster i olika servicenivåer. Tjänster ett flyttföretag kan erbjuda är allt från en helhetslösning, där flyttfirman bistår med flyttkartonger och packmaterial samt packar ned, transporterar och packar upp ert bohag, till att enbart transportera era ägodelar. Att anställa en flyttfirma för privatflytt gör dig berättigad till RUT-avdrag. Kontakta Actus Flytt för mer information om våra flexibla helhetslösningar skräddarsydda efter era behov.

Privatflytt Stockholm med Actus Flytt
Boka flyttstädning med Actus Flytt

Flyttstädning

Flyttstädning syftar till den omfattande och noggranna städningen som behöver genomföras innan den nya ägaren eller hyresgästen tillträder lokalen eller bostaden. Vad som ingår i en flyttstädning varierar beroende på företag. Ofta erbjuds olika servicenivåer. Ett standardavtal gällande flyttstädning bör innefatta: noggrann städning av bostadsrum, kök, badrum, tvättstuga och fönsterputsning. Du kan kontakta oss på Actus Flytt för en mer detaljerad lista över vad som ingår och inte ingår i vår flyttstädning.

Flytthjälp

Flytthjälp innebär att en flyttfirma hjälper dig genom processen att flytta. Vad för tjänster som inkluderas i flytthjälp varierar beroende på företag. Vissa flyttfirmor hjälper till med paketering, nedpackning, transport och uppackning, medan andra enbart transporterar dina tillhörigheter. Priset är vanligtvis ett förbestämt timpris för varje person respektive fordon på plats, men där andra variabler kan komma att påverka priset. Dessa inkluderar: hur mycket som ska flyttas, vad som ska flyttas, samt när och var flytten sker.

Proffs på packning

Våra erfarna packmästare är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Våra medarbetare är väldigt uppskattade av våra kunder. De är specialutbildade genom våra interna och externa utbildningar. Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning, det vill säga garderober, sofföverdrag, bubbelplast, wellpapp, emballagepapper, silkespapper och liknande. Alla våra fordon är väl anpassade för möbeltransporter.

Magasinering

Magasinering är en förvaringstjänst där du förvarar föremål och ägodelar i ett magasin eller lager hos ett företag. Magasinen är ett tryggt sätt att förvara dina tillhörigheter om du hyr ut din bostad i andrahand, har möbler och ägodelar du inte vill göra dig av med eller behöver ett utrymme att förvara möbler i samband med en flytt. Prissättningen för magasinering brukar sättas upp som en månadskostnad för varje kvadratmeter du behöver för att förvara dina möbler och ägodelar.

Kontorsflytt evakuering

Evakuering

Ett utav våra specialområden är fastighetsevakueringar i samband med ombyggnader eller renoveringar. Tillsammans med hyresgäst, hyresvärd och andra berörda parter så utformar vi den bästa lösningen för varje uppdrag. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

CHECKLISTA

Vad kan underlätta hela flyttprocessen?

Det finns massa små detaljer som kan vara avgörande under en flytt, vi är proffs på att just planera alla detaljer kring en flytt, för att det ska bli smidigt och bra.

  • Boka en kostnadsfri besiktning, så skickar vi dit två duktiga besiktningsmän med erfarenhet som jobbat flera år inom branschen. Då får ni en helhetsbild på vad det kan kosta och vad vi kan erbjuda.
  • Planerar du att packa själv, kommer du självklart att få råd & tips utav oss via mail.
    Vi rekommenderar dock att vi hjälper med packningen, vi packar hela bohaget på en dag. Så slipper du att hålla på i flera dagar, du kan slappna av och fokusera på annat istället. Och risken för skador minimeras.
  • Rensa och bli av med det du inte behöver ha med dig till ditt nya boende så slipper du onödiga kostnader. Att ta med sig möbler till nya bohaget om du sedan skall slänga dessa.
  • Boka en kostnadsfri besiktning, så skickar vi dit två duktiga besiktningsmän med erfarenhet som jobbat flera år inom branschen. Då får ni en helhetsbild på vad det kan kosta och vad vi kan erbjuda.
  • Planerar du att packa själv, kommer du självklart att få råd & tips utav oss via mail. Vi rekommenderar dock att vi hjälper med packningen, vi packar hela bohaget på en dag. Så slipper du att hålla på i flera dagar, du kan slappna av och fokusera på annat istället. Och risken för skador minimeras.
  • Det som också är viktigt är markering, och skiss på nya kontoret. Var möblerna skall stå mm. Detta underlättar och gör att flytten flyter på bättre.
Boka flytthjälp i Stockholm så går flytten smidigare | Actus Flytt

FAQs

Se svar på de vanligaste frågorna som rör en flytt!

Om du inte hittar svar på vad du letar efter kan du kontakta oss idag och ange vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Priset för att anlita en flyttfirma beror på:

– Hur lång tid uppdraget kräver
– Hur mycket grejer som ska flyttas
– När ni ska flytta (vardagar är billigare än helger och kvällar)
– Vart ni ska flytta
– Om det är trappor eller hiss i den nuvarande och nya lokalen
– Om ni har specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som ska flyttas
– Om ni önskar packning och uppackning av era saker

Kontakta Actus Flytt direkt så hjälper vi dig se över vad priset blir i ditt fall.

Actus Flytt hjälper dig med att flytta dit bohag och erbjuder helhetslösningar.
När du väljer flyttfirma är det viktigt finns försäkringar och viktigt att det finns trafiktillstånd för att utföra bohagsflyttar. Vi på Actus har allt detta
Om du vill spara tid och och din rygg är det en bra idé att välja en professional flyttfirma som Actus Flytt. Vi har 30 års erfarenhet på marknaden.

Det beror helt och hållet på vad för typ av flytthjälp ni har beställt. Enbart bärhjälp och transport går givetvis snabbare än om ni önskar få hjälp med packning och uppackning. Andra faktorer som påverkar inkluderar:

– Hur mycket grejer som ska flyttas
– Om det är hiss eller trappor i den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Hur långt det är mellan den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Om det finns specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som behöver flyttas

Kontakta Actus Flytt direkt med ovannämnda detaljer så ger vi dig en tidsuppskattning för uppdraget.

Här är det bästa att du kontaktar oss så vi kan prata vidare.
Ett bra sätt är att googla för att se vad andra rekommenderar. Actus Flytt har 30 år på marknaden och vi vet vad vi gör.
Läs gärna recensioner och se till att flyttfirman kan hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Se till att få en utförlig offert innan flytten för att undvika oväntade extra utgifter.

Övertygad? Gör offertförfrågan här!