Flytthjälp

Vi har lång erfarenhet med alla typer av flyttar och har agerat flytthjälp vid allt från mindre lägenheter och kontor till större villor och hela företag. Actus Flytt & Express passar dig som ställer höga krav och vill ha en smidig, snabb och säker flytthjälp. Vi vet helt enkelt vart skåpet ska stå.

ERFAREN FLYTTHJÄLP

Vad innebär Actus flytthjälp?

Att flytta kan lätt utvecklas till ett massivt projekt, och hur mycket tid du än lägger ner på att samordna och planera de olika insatserna så är det i slutändan svårt att få allting att klaffa. Det leder lätt vidare till ett rörigt utgångsläge där det kan vara svårt att hålla koll på alla olika flyttlådor och flyttlass.

Men det finns effektiva genvägar. Vi på Actus Flytt erbjuder flytthjälp för dig som inte vill fastna i stressfällan utan önskar komma vidare med din flytt på ett smidigt sätt. Tack vare våra skickliga och professionella packmästare slipper du oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem.

ÖVERSIKT

Vad ingår i vår flytthjälp?

Actus Flytt erbjuder skräddarsydd flytthjälp för både privatpersoner och företag baserat på dina behov med flera olika nivåer av flytthjälp. Du kan anlita oss både för individuella tjänster inom flytthjälp i form av bärhjälp, lastning och avlastning samt transporthjälp i Stockholm, eller kompletta helhetslösningar där vi tar hand om samtliga delmoment inklusive städning och packning.

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi erbjuder

Full service från A-Ö

Vi är en flyttfirma som hjälper dig med hela flytten, från A-Ö! Oavsett om det är packning, magasinering eller flyttstäd du önskar hjälp med så tar vi hand om det. Kontakta oss för att få en offert för just din flytt och dina behov.

Experter på packning

Vi på Actus Flytt vet hur en flyttlåda ska packas och organiseras för att dina ägodelar ska komma fram oskadda, vi är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker. Vi tillhandahåller all utrustning och packningsmaterial som behövs för en säker packning.

Säker och pålitlig transport

Slipp oväntade och tråkiga händelseutvecklingar i form av trasiga hyrbilar eller brist på bärhjälp och kan istället fokusera på det roliga i en flytt – att komma tillrätta i ditt nya hem. Alla våra fordon är anpassade för möbeltransporter och våra skickliga och professionella packmästare hanterar dina ägodelar varsamt.

Företagsflytt

Dags att byta kontor? Inga problem! Vi på Actus Flytt har gedigen erfarenhet av företagsflytt. Vi vet att en företagsflytt innebär ett stort ansvar, och att flytten inte får påverka verksamheten. Vi tar hand om allt så ni fokusera på det väsentliga, det vill säga att komma igång på den nya arbetsplatsen.

Var du vill. När du vill. Låt oss sköta flytten!

Andra tjänster i samband med flytthjälp

Actus Flytt erbjuder skräddarsydd privat- eller företagsflytt i Stockholm med flera olika tilläggstjänster du antingen kan slå ihop för en smidig helhetslösning eller individuella deltjänster baserat på vad du behöver hjälp med.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster i samband med flytthjälp:

 • Packning och uppackning
 • Nedmontering och montering av möbler
 • Sätta upp och ta ned tavlor och gardiner
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Hyra eller köpa flyttkartonger

Bra att tänka på inför en flytt

Vi vet att affektionsvärdet på våra kunders möbler och saker många gånger kan vara långt mycket högre än det ekonomiska värdet. Därför säkerställer vi att allt ditt bohag behandlas på ett varsamt sätt av vår professionella personal.
Nedan följer några bra länkar att besöka innan du planerar att flytta:

Allt du behöver veta om flytthjälp

Användbara tips vid en företagsflytt

5 vanliga misstag du kan undvika med flytthjälp

CHECKLISTA

Vad kan underlätta hela flyttprocessen?

Det finns massa små detaljer som kan vara avgörande under en flytt, vi är proffs på att just planera alla detaljer kring en flytt, för att det ska bli smidigt och bra.

 • Boka en kostnadsfri besiktning, så skickar vi dit två duktiga besiktningsmän med erfarenhet som jobbat flera år inom branschen. Då får ni en helhetsbild på vad det kan kosta och vad vi kan erbjuda.
 • Planerar du att packa själv, kommer du självklart att få råd & tips utav oss via mail. Vi rekommenderar dock att vi hjälper med packningen, vi packar hela bohaget på en dag. Så slipper du att hålla på i flera dagar, du kan slappna av och fokusera på annat istället. Och risken för skador minimeras.
 • Rensa och bli av med det du inte behöver ha med dig till ditt nya boende så slipper du onödiga kostnader. Att ta med sig möbler till nya bohaget om du sedan skall slänga dessa.
 • Boka en kostnadsfri besiktning, så skickar vi dit två duktiga besiktningsmän med erfarenhet som jobbat flera år inom branschen. Då får ni en helhetsbild på vad det kan kosta och vad vi kan erbjuda
 • Planerar du att packa själv, kommer du självklart att få råd & tips utav oss via mail. Vi rekommenderar dock att vi hjälper med packningen, vi packar hela bohaget på en dag. Så slipper du att hålla på i flera dagar, du kan slappna av och fokusera på annat istället. Och risken för skador minimeras.
 • Det som också är viktigt är markering, och skiss på nya kontoret. Var möblerna skall stå mm. Detta underlättar och gör att flytten flyter på bättre.

FAQs

Se svar på de vanligaste frågorna som rör en flytt!

Om du inte hittar svar på vad du letar efter kan du kontakta oss och ange vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Priset för att anlita en flyttfirma beror på:

– Hur lång tid uppdraget kräver
– Hur mycket grejer som ska flyttas
– När ni ska flytta (vardagar är billigare än helger och kvällar)
– Vart ni ska flytta
– Om det är trappor eller hiss i den nuvarande och nya lokalen
– Om ni har specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som ska flyttas
– Om ni önskar packning och uppackning av era saker

Kontakta Actus Flytt direkt så hjälper vi dig se över vad priset blir i ditt fall.

Actus Flytt hjälper dig med att flytta dit bohag och erbjuder helhetslösningar.
När du väljer flyttfirma är det viktigt finns försäkringar och viktigt att det finns trafiktillstånd för att utföra bohagsflyttar. Vi på Actus har allt detta
Om du vill spara tid och och din rygg är det en bra idé att välja en professional flyttfirma som Actus Flytt. Vi har 30 års erfarenhet på marknaden.

Det beror helt och hållet på vad för typ av flytthjälp ni har beställt. Enbart bärhjälp och transport går givetvis snabbare än om ni önskar få hjälp med packning och uppackning. Andra faktorer som påverkar inkluderar:

– Hur mycket grejer som ska flyttas
– Om det är hiss eller trappor i den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Hur långt det är mellan den nuvarande och nya bostaden eller lokalen
– Om det finns specialgods, tunga eller ömtåliga föremål som behöver flyttas

Kontakta Actus Flytt direkt med ovannämnda detaljer så ger vi dig en tidsuppskattning för uppdraget.

Här är det bästa att du kontaktar oss så vi kan prata vidare.
Ett bra sätt är att googla för att se vad andra rekommenderar. Actus Flytt har 30 år på marknaden och vi vet vad vi gör.
Läs gärna recensioner och se till att flyttfirman kan hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Se till att få en utförlig offert innan flytten för att undvika oväntade extra utgifter.

Övertygad? Skicka in en offertförfrågan.

Fördelar med vår flytthjälp

Professionell personal
Vår personal är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar. Med flytthjälp från oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke.

Säkra arbetsprocesser
Vi ser till att ditt flyttlass och bohaget förflyttas från punkt A till punkt B på ett tryggt och säkert sätt utan risk för slitage eller kostsamma skador på dina tillhörigheter. Vi stuvar in dina möbler och saker på ett organiserat sätt som gör det snabbt och enkelt att komma tillrätta.

Lång erfarenhet
Vi har utfört otaliga projekt av varierande storlekar för både privatpersoner och företag över hela Sverige. Vår flytthjälp i Stockholm och etablerade processer vilar på 25 års erfarenhet inom branschen.

Smarta helhetslösningar
Med Actus Flytthjälp kan du få hjälp med hela processen från start till mål. Vi tar hand om allting som tillåter dig att fokusera på det roliga med att flytta – din nya bostad.

Boka flytthjälp med Actus idag

Har du fastnat i packningsprocessen? Att packa rätt, effektivt och utan risk för skadat gods är en konst. Actus Flytt är en flyttfirma i Stockholm som vet hur ditt bohag ska organiseras och packas på bästa sätt. Vi kan också i ett tidigt skede hjälpa dig avgöra hur många flyttlådor som kommer att behövas och mot en deposition kan du alltid låna bra kartonger av oss.

Kontakta oss redan idag för mer information om flytthjälp i samband med privatflytt eller företagsflytt i Stockholm. Vi bidrar gärna med tips som underlättar din flytt och mer om hur du flyttpackar på ett effektivt sätt. Begär en offert från Actus Flytt för flytthjälp som privatperson eller företag redan idag. Våra flexibla tjänster har gjort oss till en flyttfirma i Solna kan vara stolta över!

Vad kostar vår flytthjälp?

Priset för vår flytthjälp bestäms i stor del utifrån dina egna behov och preferenser gällande vilka tjänster du behöver. Det är värt att notera att RUT-avdraget gäller för samtliga våra tjänster vilket betyder att du enbart betalar hälften av originalpriset.

Andra faktorer som påverkar priset för vår flytthjälp inkluderar:

Distans
Hur långt är det mellan din gamla och nya bostad? Att flytta från Stockholm till Göteborg blir såklart dyrare än mellan Rinkeby-Kista och Södermalm. Desto längre avstånd, desto högre pris då det tar både längre tid att genomföra flytten och det går åt fler resurser i form av till exempel bränsle för flyttbilarna.

Säsong
Vilken säsong du planerar att flytta påverkar priset för vår flytthjälp. Både augusti och september är två väldigt populära månader för personer att flytta. Priset matcher helt enkelt efterfrågan. Tillåter din tidsplan det och du vill spara pengar rekommenderar vi att boka flytthjälp under en mindre intensiv månad.

Veckodag
Väljer du att flytta under normala arbetstider under veckodagar blir priset billigare än om du väljer att flytta under en helg eller röda dagar.

Volym
Hur mycket bohag behöver flyttas? Desto mer flyttlass och stora möbler, desto längre tid tar det att genomföra flytten.

Hiss eller trappa?
Att flytta med tillgång till en hiss underlättar arbetet markant för en arbetare, både hur snabbt det går, och bördan på deras kroppar. Med hiss går flytten snabbare, och desto snabbare flytten är, desto lägre blir priset.

Kontakta Actus Flytt direkt så hjälper vi dig att se över vad priset för vår flytthjälp i Stockholm blir i ditt fall.