Utnyttja flytthjälp för att undvika dessa fem misstag

En flytt är oftast ett stressigt moment, speciellt för de som ska flytta från ett stort hem med många möbler och saker. Vi har angett fem misstag som du kan undvika genom att använda dig av flytthjälp när det är dags att flytta.

Fem vanliga misstag du kan undvika med flytthjälp

  1. Flytten blir stökig

Det finns få saker som är lika jobbiga vid en flytt än att inte ha koll på något. Det gäller inte bara för alla saker du stoppar in i flyttlådorna, du måste även ha koll på nycklar, att det blir städat efteråt, att någon hämtar skåpbilen och mycket mer. En flyttdag är en dag där många saker ska klaffa för att dagen ska kunna flyta på smidigt. Ett tips är att skriva ett körschema och ange vad som ska hända och vem som ska göra vad. Du kan naturligtvis även ta in flytthjälp i Stockholm och lägga över allt jobb till någon annan.

  1. Kaos vid transporten

Det finns många saker att tänka på du ska packa dina flyttkartonger. Detta gäller även när flyttlådorna ska lastas upp på skåpbilen eller flaket. Det finns många strategier men generellt bör du försöka tänka på att balansera vikten i lastutrymmet och även försöka säkerställa att saker inte kan ramla eller flytta sig vid snäva svängar.

  1. Du skadar kroppen

Oavsett om du är vältränad eller inte kan en flytt sätta sina spår på din kropp. Du kommer högst sannolikt att behöva bära tungt och om du inte bär på rätt sätt kan du skada kroppen. Oftast är det ryggen som tar stryk, något du känner av även långt efter flytten.

  1. Det tar för lång tid

När flytten är oorganiserad och stökig kommer den att ta längre tid än nödvändigt. Ju längre du måste hålla på med flytten, desto tröttare och hungrigare kommer du att bli. Detta leder i sin tur till misstag, exempelvis att du tappar en soffa eller placerar en TV på ett dåligt sätt i skåpbilen.

  1. Förhöjd stressnivå 

Alla dessa saker kommer att tära på dig, både kroppsligt och mentalt. När läget blir stressigt är det även lätt att du blir grinig och otrevlig, något som inte uppskattas av dina nära och kära. Gör det lätt för dig själv genom att anlita en flyttfirma istället.

Hitta flytthjälp i Stockholm redan idag

Alla dessa misstag kan du undvika genom att be om flytthjälp i Stockholm. Med hjälp av flytthjälp från en professionell flyttfirma slipper du tänka på flyttdagen, du kan i lugn och ro titta på när vår personal tar hand om alltihop åt dig. Det räcker med att du berättar vart du vill ha de olika möblerna och flyttlådorna, resten sköter vi. Du kan även använda dig av andra praktiska tjänster, exempelvis magasinering om dina saker inte får plats i ditt nya hem eller flyttstädning om du vill överlåta städningen av ditt gamla hem till någon annan.

Be om flytthjälp redan idag

Det är lättare än någonsin att få hjälp med flytten. Hör bara av dig så kan vi berätta mer om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Actus”