Välj rätt flyttfirma för professionell packning i Stockholm

När du står inför en flytt blir det viktigt att välja en professionell flyttfirma. Speciellt när det gäller en företagsflytt handlar det ofta om dyra inventarier och ömtåliga maskiner som ska förflyttas, och då gäller det att välja en flyttfirma med erfarenhet av just företagsflyttar. En flytt av ett större företag kan innebära ytterligare utmaningar då mängden material, möbler och inventarier som ska förflyttas blir större. Ett företag som ska byta lokal inom Stockholm har flera olika alternativ att välja mellan. Följande är några tips på hur du hittar en seriös flyttfirma som erbjuder professionell packning i Stockholm:

 

Rykte

Välj en flyttfirma som har ett bra rykte inom branschen. Ett tips är att titta på omdömen och utlåtanden gjorda av andra kunder som anlitat dem för att se vad de har att säga. En flyttfirma med erfarenhet av just företagsflyttar kan vara att föredra. Ta hjälp av rekommendationer från andra företag!

Certifikat

Det är viktigt att du väljer en flyttfirma som är seriös och trovärdig. Ett bra sätt att avgöra om så är fallet är att se efter om de har behörighet, licenser och certifikat som visar att de är proffs på packning och säker transport. En firma som saknar detta kanske inte kan garantera ett lika väl utfört arbete.

Villkor

Innan du anlitar en flyttfirma bör du se till att läsa det finstilta. Ta reda på detaljer och eventuella villkor för de olika tjänster som erbjuds. En del flyttfirmor erbjuder exempelvis helhetstjänster där allt från packning till transport, uppackning, städning och magasinering ingår. Om du väljer ett flyttpaket bör du ta reda på exakt vad som ingår i priset.

Jämför priser

För att hitta det bästa flytterbjudandet kan det vara smart att jämföra olika flyttfirmor mot varandra gällande pris. Ta reda på den totala kostnaden för flytten hos ett antal leverantörer och välj sedan den mest prisvärda lösningen.

Packning

Under en flytt finns ofta en hel del ömtåliga saker som ska packas och transporteras. På grund av detta är det bäst att använda sig av professionella och erfarna flytt- och packmästare. I värsta fall kan dina tillhörigheter annars bli skadade. Även om försäkringen oftast täcker detta kan det ta en hel del tid att få tillbaka pengarna och att ersätta den skadade utrustningen.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ActusFlytts åsikter.”