Varför man ska anlita en professionell flyttfirma

Oavsett om du ska byta bostad eller kontor så är det alltid bäst att anlita en professionell flyttfirma. Det huvudsakliga skälet är att professionella flyttfirmor alltid är utrustade med den senaste tekniken och redskapen som gör flytten enklare och smidigare för dig. Om du anlitar proffs kan du vara säker på att flytten kommer att gå som en dans.

Actus Flytt är en av de ledande flyttfirmorna i Stockholm. Genom att anlita dem kan du vara säker på att alltid få den bästa servicen. De gör upp en ordentlig planering av flytten och ansvarar för att genomföra flytten enligt planen. Actus Flytt ser även till att dina värdefulla ägodelar packas på rätt sätt så att de inte skadas under transporten. Det ska dessutom tilläggas att packningen inte kommer att ta särskilt mycket tid i anspråk när den överlåts åt proffsen. Professionell flytthjälp från Actus Flytt gör flyttprocessen smidigare för dig eftersom de har allt som behövs både för packning och transport. Med tanke på detta kan man dessutom spara både tid och besvär på att anlita professionell flytthjälp.

Om du letar efter en flytthjälp Stockholm så är Actus Flytt det bästa tänkbara alternativet. Deras medarbetare har fått just den utbildning och träning som behövs för att utföra arbetet och ge dig bästa möjliga flytthjälp. Den professionella servicen och de överkomliga priserna gör att de sticker ut bland alla företag som erbjuder flytthjälp i Stockholm. Dessutom ska det nämnas att flytthjälpen hos Actus Flytt alltid är försäkrad. Den utrustningen företaget använder gör att flytten går smidigt och de ser till att även dina ömtåliga ägodelar kommer fram till den nya adressen i samma skick.

Upplev fördelar med att anlita flyttfirma i Stockholm

När du anlitar en flyttfirma i Stockholm med erfarenhet behöver du inte bekymra dig över flytten. Allt från packning till transport kommer att gå snabbt och smidigt, du behöver inte ens vara på plats. Kom ihåg att Actus Flytt även erbjuder kompletterande tjänster till sin flyttservice. Du kan bland annat boka in städhjälp i samband med flytten för att slippa ta itu med flyttstädningen på egen hand. Andra fördelar med att ta hjälp med flytten är bland annat:

  • Du slipper slita ut kroppen, en flytt är fysiskt ansträngande.
  • Du behöver inte köpa eller stå för något flyttmaterial. Actus Flytt tillhandahåller såväl emballagematerial som flyttkartonger.
  • Du behöver inte hyra någon bil, flyttfirman står för egen transportbil för bohaget.
  • Du får mer tid över till annat som måste göras i samband med en flytt, som att anmäla adressändring eller flytta abonnemang.

Dessutom är det inte dyrt att anlita ett privat flytthjälp idag. Sedan RUT-avdraget infördes får alla privatpersoner ett kostnadsavdrag på 50 % på upp till 50 000 kronor, detta avser själva arbetskostnaden.

Om du letar efter riktigt bra flytthjälp Stockholm så ska du välja Actus Flytt. Anlita alltid proffsen om du vill undvika problem och bekymmer som annars följer med en flytt. Med priser och service som slår de flesta konkurrenter är de ett av de ledande företagen i branschen. Nu behöver du inte längre förlora viktiga produktionstimmar på jobbet eller riskera att dina saker skadas vid en flytt. Ta hjälp av proffsen.

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis ACTUS Flytt & Express AB:s åsikter.”